Busimss Ozdems 3 kutuyu bitirmeden malesef 6 yı vermiyorlar onu önce bi bitireyim öyle tekrar alacağım
Mucizemmm07 Ozdems bence yakınsan şansını dene. Orda baya eczane var avrasya duygu asya bilge hastanelerinin çevrelerinde
Ozdems Mucizemmm07 aslında hiç yakın değilim yakınımı gönderiyorum mecbur inşallah çözerler bu sorunu yoksa nasıl olur bilemiyorum.
Ozdems Zoryolculuk hangi eczaneydi isim alabilir miyim çok önemli benim için bu iğne de ondan üstüne bu kadar düşüyorum :(
Busimss Ozdems aslında verilirdi de benim eczacımın elinde 3 adet vardı bunu vereyim sınra yine veririm dedi ondan aksadı yoksa ben tek reçeteyle 9 kutu alabiliyorum
Zoryolculuk Ozdems abdulhalik renda caddesinde benzinlik var onun yaninda noble black cafenin hemen yani suan netten baktim sokak olarak adi gozukmuyor eczanenin insallah yardimci olmusumdur
Sirkencubin Ozdems covid hastalarına da kullanıldığı için sanırım. Tek İstanbul la kalmayın şehir şehir eczaneleri arayıp sorun tek tek. Bulursanız kargolatırsınız. Ben olsam öyle yapardım.
Sirkencubin Ozdems gönderirler neden göndermesinler ki siz de ödemeyi iban havale eft yaparsınız. Açın eczaneleri arayın tek tek. Bu ilaç çok kritik yardımcı olmaları lazım.
Deletedmom191 Ozdems ben gaziosmanpasadahim 2.gebelikte 0.4 rahat buluodm valla ama kalbi durdu smdi gebeyim tekrr 0.6 cleaxene verdi ama o da yok enoxrta az die oksapar başlamıştım daha yeni rapor çıkarıp aldım pzrtsi
Ozdems Deletedmom191 evet bende aynı durumdayım 0.4 lük Enox ya da oksapar almam gerekiyor ama hiç bir yerde bulamıyorum.. gop da hangi eczaneydi ismini verebilir misiniz abim o taraflarda onu gönderirim en azından