Ozdems Arkadaşlar merhaba , oksapar 0.4 iğne kullanıyorum ve İstanbulda hiçbir eczanede bulunmuyor nerdeyse üretimi sanırım durmuş ve muadilleri de yok. Çevrenizde eczanelerde falan gören duyan var mıdır acaba?
Bsrlmnemr Ozdems bende Sakaryada hiç bir yerde oksapar bulamıyorum. Napcaz bilmiyorum. 2 günde bir oluyorum ben daha 23+3 haftalığım çokta lazım..
Mucizemmm07 Ozdems ben çarşamba günü küçükköy asya hastanesinin karşısında ki eczaneden aldım enox 40 kutu
Mkblgrlyn Ozdems canım bende bugun eczaneye gittim yoktu piyasaden dedi kalkti en sonunu bana vermis 10 gun önce. Enoks verdi ayni islemi gorur dedi.
sinber Ozdems koronada etkili olduğu için sağlık çalışanlarına kullanmak adına piyasadakiler toplanmış Küçükköy yakın oturuyorsanız Alper eczanesinde mevcut başarı hastanesi yanında
Hanifeomer Bende bu iğneden kullanıyorum 5+2 yim bizde ayni marka bulamadık enox diye bı marka verdi eczaneci ondan kullancan bende
Hanifeomer Ben antalya Korkuteli ilçesinde buldum canım bir kuti Antalya’dan almıştık burda bulamayınca farklı marka aldım
Mucizemmm07 Ozdems bence yakınsan şansını dene. Orda baya eczane var avrasya duygu asya bilge hastanelerinin çevrelerinde
Serpilceeee Ozdems doğumdan sonra banada verdi dr um bursada zor bulduk 1 eczanede 1 kutu kaldı elimde işinizi görecekse göndereyim
Ozdems Serpilceeee kullanmayacaksanız seve seve alabilirim 🙏🏻 Çünkü sıkıntılı ilerlemiyor iğne olmadan gebeliğim 😞