pPapatya Esranr Bence zamanı gibi. Benim doğumum haziran 12 görünüyor. Mayıs sonunda temizleteceğim inşallah.
bebisiminannesi Esranr bence cok zamanin yok canim en kisa zamanda temizlik gerekiyorsa baslamalisin. allah kolaylik versin😊
Tugceulusoy Esranr benim annem bi yan tarafta kayınvalidem de alt katımda bu konuda çok şanslıyım onlar temizlicek 😍😍😊😊😄
delettdmom66 Esranr bnce başla kendin yapcaksn eğer bi gün bi yeri bi gün bi yeri yap çok yorma kendini bnm 13 haziranda doğum Mayıs ilk haftası yapcaz annmle büyük temizliği hiç bitmiyor ki ev is😒😒
EbruHafsa Benimki temmuz ortasinda ve ben simdiden basladim temizlige 🙂 cünkü gittikce zor oluyor. Tabi yardim edecek birileri varsa daha kolay olur senin icin
Esranr Tugceulusoy şanslısın canım benim annem herşeyimi yapıyor ama kayınvalidem hiç birşey el atmıyor sağolsun
baharoksuz ay bende 40haftalik hamileyim bugun temizliğim bitti kadin temizledi nedense bn ondan dha cok yoruldum oturdum yerden rabbim bebeklermizi getirmeyi nasip etsin bakalim benm kiz ne zamn gelir artik bekliyoruz normal doğumm🤲🏻🤲🏻💕💕💕🤰🤰
Aslihan26 Esranr eşim, kayınpeder , kayınvalide var . Bende yaparım zaten aktifim nazar değmesin☺ sadece başlamak olay
baharoksuz Esranr ay gider gider darlanma keyfini cikar son aylar bitmek bilmiyo artik cok yorgun hissediyorum kendimi 3gunm kaldi rabbim izin verirse doğurcam🙈🙈korkumda var ztn
Osmotikkosmos Esranr bende 35 haftanin sonundayim bugun ve yarin temizlik gunumuz iki kadin iki elden yapiyorlar duvarlar camlar koltuklar halilar perdeler avizeler dolap icleri derken sende yoruluyorsun. Iyice agirlasmadan hallet derim👍
kumsalhnd Osmotikkosmos Kolay gelsin cnm... hayirli dogumlar.. ya ne kadara temizletiyorsunuz bende tardimci cagirmayi dusunuyorum ama