guneyirem Hanımlar merhaba,Haziran ayında da hastane odası süslemeye izin verilmeyecek gibi duruyor,kapı süsü çikolata,hediyelik vs hazırlatacak mısınız neler planladınız 😊
__kubragokce__ guneyirem Bende kararsızım birşeyler hazırlayıp hazırlamama konusunda belki biz doğuruna kadar izin verirler doğuma fotoğrafçı almaya başladı hastanem ona da karar veremedim 🙄
Sevendays guneyirem bizimde haziran sonu organizasyon düşünüyordum ama gittiğim hastane kapi susune dahi izin vermiyoe o yuzden hicbise yaptirmicam
123abc guneyirem yok canim hiç bişey hazirlamiycam çünkü 2.dalga bekleniyor kimse gelip gidemiycek bende kabul etme taraftarı değilim.o kucucuk yavruma taşıyici olurlar bulaşır flan allah korusun
Kedili_Anne guneyirem hastanem izin vermediğini söyledi. Ziyaretçi de kabul edilmiyor. Balonlarımız, kapı süsümüz, balon standımız vardı. Eve yapalım diye düşündüm. Hastaneden dönünce yine güzel fotolar çekerim hem hastane yatağından daha güzel ortam olarak diye kendimi motive ettim. Çikolatadan şimdilik vazgeçtim. Belki yaptırıp eşimin işyerine falan koyarım. Adet yerini bulsun diye. Eve ziyaretçi kabul etmeyi düşünmüyoruz çünkü ilk etapta. Kısacası planlar umduğumuz gibi gitmedi :) ama herşeyin başı sağlık.
guneyirem __kubragokce__ Kuzum ben riske atmamak adına kapı süsü hediyelik falan hazırlatmayı düşünüyordum,büyük ihtimalle odayı süsletmezler diye 🙄 fotoğrafçı gelir de zaten bir refakatçi ve babayı alıyorlarmış odaya😌 Hangi hastanede doğum yapıcaksın
__kubragokce__ guneyirem Ankara Liv Hospital benim hastane canım yaptırılabilir aslında ilk hamileliğim herşey güzel olsun istiyorum 💗 Sağlıkla gelsin minikler
Sevendays Sevendays sadece fotograf çekimi oda hastaneninkini tutucam kendim getiremiyorum diye en azindan bu sekilde hatira kalir bize
Junemother __kubragokce__ Bende 35+3 aşağı yukarı aynı zamanlarda olucak sanırım 😊 bende bora beye gidiyorum
__kubragokce__ Junemother Bora bey de çok Tatlı bir doktor 💗Allah yardımcımız olsun 💗siz doğum için fotoğraf çekimi düşünüyor musunuz?
Junemother __kubragokce__ Amin inşallah 😊 evet hastaneninkini düşünüyorum açıkçası başka fotoğrafçı şansımız olmadığı için o da biraz yüksek geldi fiyatı ama belki konuşunca indirir şu an tek o olduğu için fiyatını yüksek tutuyor bence 😬
arife351_ Ben hastaneyi değil evi süslüycem illaki annemler kaynanam görümcem gelecekler kendimiz için moral olsun diye başka da kimse gelmez zaten
-Minikinannesi20 Junemother ben Coşkun hocaya gidiyorum. Doğuma daha çook var benim. Merak ettim fiyatları 🙈