Melodixxx Mom9272 of kuzum ya kötü oldu ama var ya bazen kusarken gözümü kapatıyrm bebek ağzmdn çıkck diye psikolojim bozuk dşyordum ama demekki herkeste öyle😂
Melodixxx Mom9272 ciddi msn üzüldüm kutum bitince bırakmyı deneyecm diyordum😣 kendi kendine geçmediği sürece çözüm yok demrkki
Mom9272 Melodixxx hoff sorma ya iyi gidiyordu son anda geldi yıne olmuyor ya midem kasılıyor hep kusarken korkuyor insan artık şaşırdım😬
Melodixxx Elifdoan öyle diyenler var ama hiç sanmıuorum içtiğim halde bulantıdan kusmadn zor duruyorm içmesem düşünemiyrm bağımlılkk bu şeklde olmaz bence
Melodixxx ozllem önce geceleri iki sabah bir içiyordum sonra gece bir sabah bire düşürdm şimdi sabah bir alıyorum çok kötü olursam arada akşamlrıda bir tane alıyorm kendi kendime öğrenip tedavi yöntemi geliştrdm😂
-Minnaklarin-annesi- Bir hafta oldu prilamı bırakalı ara ara kusuyorum ama mecbur bıraktım karaciğer enzimlerimi yükseltti 😕
Melodixxx Mom9272 prilam bitince başka ilaç yazdırıp devm edecz yapacak bişy yok bu şeklde bile hayat çeklmz yine eskisi gibi olup beter yaşamaktansa ilaçla geçirecz başka çaremz yok ne yazık ki
-Minnaklarin-annesi- Melodixxx ara ara kusuyorum bazen tüm gün bulantı oluyor doktor o kadar olacak sabret biraz dedi demesi kolay 😪
Melodixxx Mom9272 valla ya ama daha yolun yarısındYm bide işin kötü tarafı ne demir ne magnezyum ilacımı içemiyrm
Ftmsrbs Ben aldım sadece 1 kere kullandım bulantım çok olduğu halde içmedim. Normalde de ağrı kesici Bile çok zor içen bir insanım kendi kendine geçmesini bekliyorum çoğunlukla. Mesafeler yakın olsaydı vermek isterdim ihtiyacı olana
buseyusuf27 Melodixxx bnde yan etki yaptı demir ve multivitamin ilacı baygınlık kusma gbı doktora dedm eskiden annelermz ılac mı kullnms dedı bosver ıcme saglıklı beslen yeter dedı cevız badem fındık eksık etme hergun ye dedı balık köy yumurtası baklagıller ev yapımı yogurt tuket dedı yeter
Ftmsrbs Melodixxx kusma da oluyordu ama tabi her gün değil. Belki de o yüzden çok ihtiyaç duymadım dediğiniz gibi. Aslında bulantı tek başına çok daha kötü ediyor insanı