mlkmrv Arkadaşlar bugün şeker yüklemem var ama saf gibi gittim çikolata yedim yüksek çıkmasına neden olurmu??? (Acillllll))))
Serzeyyyy mlkmrv merhaba, yanlış bisey demeyim etmeyim ama bende sizin gibi hastaneye gitmeden yarim saat önce falan muz yemiştim yolda aklıma geldi. Ama sekerim yuksek falan çıkmadı. Çikolata daha tatlı gibi ama bilemedim ki bisey yenilmesin deniliyorda🤷♀️
Tazeanne0134 mlkmrv canım yüksek çıkmaz en az 2 saat geçmiş olması lazım çünkü tok olarak görünüyor çünkü önce açlık kan şekerine bakılıyor sonra tokluk
Zanaa NurseB 75 ve 100 gr icin 12 saatlik açlık mi gerekli kizlar bnmde cmrtsi var testim beni bi sydinlatin ya doktorum fransiz o yuzden anlamadim ne dedigini tm olarak😂😂
mlkmrv Kaç gram yapılacak bunla alakalı bir bilgi verilmedi . Kimisi bişe olmaz demiş ama ben Yinede şüphe duydum gidip yüksek çıkarsa bidaha ikinci yapmak zorunda kalcam ?? Napsam kararsız kaldım
RuzgarsMommy Önce açlık sekerine bakıldığı için cikolata üstüne kan alirlarsa değer doğru çıkmaz kimisi su bile icmeyin diyor Bence laboratuvar da kan vermeden önce söyle mutlaka ya saatini değistir daha sonra git yada baska güne aldir
Manyakcadl Zanaa banada 75 gr lik yapildi cnm en az 8 saat aclik gerekiyor dedi.. aman dikkat igrenc bisi bence 2 kere yaptirmak istemezsin😅
Asel21 mlkmrv normalde 10 saat filan birşey yenilmemesi gerekiyor deniliyor. Onu içtikten sonra bile su içirtmiyorlar.