Ceylang bizim de kızımız olucak ben akasya istiyorum eşim gülce😇 bunların dışında çise mercan ve ışık var aklımızda
Kız isimi arıyorum duyulmadık nadir ve anlamlı
burcukavci aminn canim 😇🙏
Ceylang ❣️Ezmira❣️İbranice sonsuz güzelliği olan demek Azerice de zümrüt taşı demek Kürtçe de ben sana ölürüm demek. İbranice ve Azerice anlamı çok eski zamanlarda kullanan bayanla alakalıymış yeşil gözlü ve çok güzel biriymiş Kürtçe de Az mırım yani sana ölürüm demenin daha kibarlaşmış halı Ezmira ben duyunca çok beğenmiştim ve kızıma koydum annem de Şilan koydu Şilan da kuş burnunun çiçeği demek oda Kürtçe annem kuş burnu gibi uzun ömürlü bereketli olsun dedi ondan koydu yani ❣️Şilan Ezmira❣️oldu kızımın adı sen de ikisinden birini düşüne bilirsin 🤗
Bende defne düşünüyorum ama yanına kısa bi isim olablr aslında ama onu bulamadım
Kimse yazmamış benim de kızım olacak ve ya Mevsim olacak ismi ya da Şiir ❤️ sana da fikir olsun 🙂
Ceylang Hüma❤️
Benimde kızım olacak Nil Bilge istiyorum ismini. Her insan isminin anlamını taşıyor çünkü ben buna inanıyorum. Dünyanın en uzun nehri Nil bilge kadınla birleşince ömür boyu bilge bir hatun olsun istiyorum☺️ Tabi kocamda bir Ece sevdası varki sormayın 😂 nüfusa gidecek olan benim Ece koycam illa. Yanına bi uygun isim bul diyor.
size sorayım Ece nin başına sonuna uygun bir isim geliyor mu aklınıza ?
Ceylang Canım ben kızımın ismini Nefes koydum. Yaşam kaynağı anlamına geliyor.