Kaderyksl cico-20 halbuki zayıf bir gebede değilim karnım 6 aylık gibi ama hissedebildim bende bu kadar erken beklemiyordum🥰
AtesAlininAnnesi cico-20 bende 16.haftada hissetmiştim segirme gibi yada hafif titreme ve şuan 19+6 karnımı okşayinca hemen tekmesini hissediyorum çok güzel bir duygu şiddet görüyorum karnımdaki oğlusumdan ama bu şiddetten hiç sikayetci değilim 😍😍❤️❤️❤️😍❤️
RuzgarsMommy Pit pit cok minik hissediyorsun geçiyor yemen hafif bisey haftalar ilerledikce o pit.pitlar artiyor harika bi duygu ❤ Simdi bende 26 hafatlik oldum karnim inip kalkiyor cok.komik 😁
Merveyunus31 cico-20 herkesin karın yapısı farklı canım bende 17de hissettim ilk gebeligim öyle başlıyo sonra sertleşiyor 😂
DilekBodurr cico-20 16-17 de hissedersin artık demişti doktorum ben de o tarz seğirmeler hissediyordum şimdi dans ediyoruz içerde 😂 30. Haftamız
AtesAlininAnnesi cico-20 hissedeceksin kuzum emin ol ya düşün karnının içinde minicik bı kıpır kıpır hareketler oluyor inan bagimlilikk yapıyor bazen Nutella yiyorum uzanıyorum karnimi okşuyorum hop annesine bir tekme atıyor o tekmeyi hissediyorum kalkıyorum işime devam ediyorum 😂❤️
Oznuruzun cico-20 kizimda 18 haftalarda seğirme oldu 21 de tekmelerini hissettim. Şuan oğluma 18+4 günlük hamileyim 15 haftadan beri seğirme hissediyorum ama bu son zamanlarda biraz daha fazla hissediyorum çok güzel bir duygu yakında tekmelerinide hissedersiniz inşallah
Ebrumurat07 Bende ikinci bebeğimi 12 haftada hissetmeye başlamıştım erkek bebek biraz erken hissettirirmiş şuan 15 haftamdayım baya dönüyor içimde 😊
RabiaMG cico-20 ayni haftada bende o sekilde hissetmistim sonra elimle bende pit pit dokundukca karsilik geldi 🥰👼🏼
Ozgek Benmde seyirme gbi oluyor 16haftalik hamıleyım 15.haftadan beri oluyor acaba buyuyor da ondan mi diyordum herkes okadar erken olmaz diyor bende heveslenmedim ama burda herkeste varmiş😍😍😍
Spyn Meriwa bende 14 de hissettim iki gün üst üste sık sık hissettim tık tık yaptı hep ☺️ Ama 3-4 gündür hissetmiyorum normal herhalde dimi
Meriwa Spyn normal canm erken hissettin ya 20 nci haftalarına kadar öyle olur 20 den sonra tıkır tıkır başlıyo vala 😄