cico-20 Yaa bebeği ilk nasıl hissettiniz? İlk gebelıgım 16. Haftamdayım tam. Karnımda segırme gbı yanı tık gbı bıseylr hıssedıyorum. Acaba hissediomuyum bebısı anlayamadım. Yanı hıssedınce nasıl bı hıs olacak bilmiyorum. Sizce hissediomuyum☺️🙈
Meriwa cico-20 erken hissetmişsin cnm ben 20 de hissetmiştim seğirme gibi başlıyo zaten ama uzun süre yapmazsa da korkma ilk zamanlar öylr oluyo
girl_boy_annesi cico-20 ben de çok erken hissetmiştim o gün çok çikolata yemiştim uzanıyordum sol tarafım da kelebek dokunuşu gibi bir şey hissettim ve bi anda çok duygulanmıştım hemen annemi arayıp anne kızım hareket etti demiştim bu Sevincimi ilk annenle yaşadığım için Annem de çok duygulanmıştı♥️♥️
Spyn Meriwa bende 14 de hissettim iki gün üst üste sık sık hissettim tık tık yaptı hep ☺️ Ama 3-4 gündür hissetmiyorum normal herhalde dimi
cico-20 girl_boy_annesi ayy cok guzel yaa😍ben de kızkardesımle telefonda konusurken hıssettm ama herkes ılk gebelıkte 20 haftaya kdr hıssetmezsn deyınce baska bsy sandım. Bugunde aynı seyı yasayınca cok heyecanlndm☺️Gercı dha cınsıyetını bıle ogrenemedım ama🙈
girl_boy_annesi cico-20 Rabbim gönlünüze göre versin canım çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah😍😍
cico-20 Selcanecrinn valla cok almadım 2-3 kilo anca. Ama ıse gtmıorm ıdarı ızınlıyım dıe evden de cıkmadım yedım yattım ondan da kaynaklı olablr😁
Selcanecrinn cico-20 ya yanlış anlama hemen hemen aynı haftalardayiz diye sordum bense 17 +4 haftaligim ama hic kilo almadim yani bende mi sorun bilmiyorum sadece gobegim var kilom ayni
cico-20 Selcanecrinn yok yok yanlıs anlamadım.benımde az gobegım cıktı. Yok yaa 23,24 haftada bıle gobegı olmayan hıc kılo almayn cok kısı vr
Kaderyksl cico-20 bende 15. Haftadan beri hissediyorum🥰 bian acaba evhamlı yaptım demiştim ama herkes aynı şeyi hissediyorrmus muhteşem bir duygu🥰🥰🥰
cico-20 Kaderyksl bence de cok guzel bı duygu😍sen baya erken hıssetmısım bende kendımden emın olamadım 16 hafta olunca psıkojk dıe dusundum hatta😂
Kaderyksl cico-20 halbuki zayıf bir gebede değilim karnım 6 aylık gibi ama hissedebildim bende bu kadar erken beklemiyordum🥰