Minikbirkalp https://hizliresim.com/M8TMP1 Kızlar dalin’in bu bebek bakım setini kullanan varmı aranızda memnun’ musunuz
Dogansinem Minikbirkalp ya bisey sorcam.nerden hikaye yazıyorsunuz daha yeniyim bu uygulamayı bilmiyorum
Minikbirkalp TugceBahadir ne bilim yılların bebek şampuanı diye alayım dedim bende indirimdeydi bide neyse daha almam bende
Brokoli dalin sudokrem benzeri bir urun cikarmis, gecen gun denk geldim internette. onu kullanan oldu mu acaba
RuzgarsMommy Canim dalin içerik bakimindan güvenli temiz değil. Instagramdan mühendisinoglu sayfasını takip et temiz icerikli bebek ürünlerinden al bence
Imfromlastnight İçeriğinde malesef kimyasallar çok var. Sls yok dense var. Sodyum benzoat gibi koruyucu maddeler kullanılıyor. Yıllarca dalin iyidir mantığında gitmişiz. Ama işin içine girince araştırınca zararlı olduğu görüyoruz.
RuzgarsMommy Valla şuan şampuan da yagda losyonda kremde hepsi temiz olan mustela güven veriyor bende onun setini alcam.
Aycalyaa Minikbirkalp set degilde sadece dalinle yıkıyorum geri kalani farkli marka bizim ben mustela başlayacaktım eczacim i daha alerjiye yatkin bebekler icin hemde maddiyatli dalinle yika vücut alerji yapar ya da tepki verirse değiştirir bunu alırsın dedi bana da mantikli geldi 40 günlük bebeğim hep dalinle yıkıyorum şükür bisey olmadi
Minikbirkalp Aycalyaa bende esimin eczacı arkadaşı var ona bi sorayim bakalım ne önerir bize onlar bilgili nede olsa
Arinna Minikbirkalp hepsiburada da gittigidiyor sa indirime giriyor canım. Birde kocaman. Zaten küçücük miktar kullanıyorsun hep. Uzun süre gider.unı Baby de duymuştum. O da iyi. Baby&me ebebek onunda ürünler hoşuma gidiyor
Pankek Minikbirkalp Bence iptal edebilirsin kargo yola çıkmadıysa. Mustelayı ben set almadım. Parça parça işime yarayanı aldım daha uyguna geldi. 2 zıbın eksik aldım ama kozmetik sonuçta. Ama şöyle bir şey var ilk zamanlar daha hassas oluyor, yaşı ilerledikçe kullanabilirsin belki