Tugba_58 Kızlar daha önce bi düşüğüm oldu korkuyorum bişey olucak diye çok az hareketlerini hissettim kelebek gibi bu ara hissetmiyorum bişeymi oldu diyede düşünüyorum ama olsa biyerden sinyal verir diye kendimi avutuyorum bu arada 13 haftalık hamileyim
Sermec27 Tugba_58 o hareket degıl maalesef canım nabız atması ya da bagırsak hareketi o haftada bebek hareketi olmaz hele de ilk gebelıkse 17 den önce zor canım Allah bebeğini korusun
06minigimym Tugba_58 bende ilkini kaybettim seni çok iyi anlıyorum ben hep aklıma kötü şey geldiğinde elimi karnima koyup dua okudum konuştum elhamdülillah şuan 19 haftalığız bir sıkıntı yok sende dua et hep
Aygul01 Tugba_58 13 haftalıkta daha hareket hissedemezsin malesef muhtemelen kalbinin atışıdır bagirsaklarindir.
Duygunecla Tugba_58 13 haftalık gebelikte hareketleri hissetmek imkansızdır. O hissettikleriniz bağırsak hareketleriniz. En erken 17.haftada hissedilebilir. Sahsen 2.gebeligim olmasına rağmen tam anlamıyla hareketlerden 19.hafta emin olabildim.
Sermec27 Tugba_58 anladım canım ama 2 gebelıkte olsa 13 bence cok erken sanırım daha öncekı düşük dogum yapmadıysan ikinci gebelık için yine 17 hafta da hissedersin en erken cnm
Sermec27 Tugba_58 ölü dogum dedin ya yüreğimi yaktın 😔ben de 2 ay önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim karnımda kalbı durdu rabbim evladını sana bağışlasın canım cok kötü oldum ya
Tugba_58 Sermec27 yaa kıyamamm seni çok iyi anlıyorum çok kötü bi duygu Allah kimseye yaşatmasın bi anda kalbi neden durmuş canım bi sebebi varmıydı
Sermec27 Tugba_58 biz de su an sebebi bellı degıl bakalım hayırlısı buymuş rabbim bu evladını kucagına almayı nasıp etsin inşallah 🙏
Gulanelis Tugba_58 Canım hevesini kırmak istemem ama bu ara hissetmiyorum demişsin ya zaten hissettiğin bebek değil daha çok küçük hissedemezsin o kadar güçlü vuramaz çünkü henüz 25-30 gram yani mümkün değil hissetmen için en az 5 6 hafta var üzme kendini..