Eylul00 Mom10 kerem ismini seviyorum ama eşim biraz kararsız o konuda ali kerem ikisi çok uyumlu oluyor.
Eylul00 Gzmsydr ismiyle sevmek istiyor insan ben de öyle şuan ama hiçbir şey içime sinmiyor napıcaz bilmiyorum
Eylul00 tugce67-67 eşimde Gökalp düşünmüştü. Efehan, doruk, gökay, Gökalp söyledi sonra kararsız kaldık.
Ferihakrc Eylul00 benimde oğlum olacak canım ve ilbey koyucaz adını hem değişik hemde anlamı çok güzel aslında düşünebilirsin
Eylul00 Ferihakrc evet ilbeyi gördüm nette çok hoşuma gitti açıkcası ama şöyle bişey düşündüm biraz saçma sanırım ama🙈🙈 ileride biri seslenirken zor olur mu acaba sonunun beyle bitmesi diye kafamda soru işareti oldu. Ama ilbey ismini gerçekten sevdim.
Eylul00 Wonderanne aaa ne güzel kızlar için seçenek çok güzel tercih yapmışsınız👍🏻 kardeşim Oğuzhan diğeri Alperen eniştem Alparslan çok güzel isimler çevrede olunca da insan farklı olsun istiyor sanırım.erkekte seçenekte az
Wonderanne Eylul00 Bilgehan çok hoşuma gidiyordu koza düşündüm en azından bilge ama babamız beğenmedi Eslem Duru ya zar zor alıştirdim 🤗
Eylul00 Elifdoan bu tarz isimleri ben de çok seviyorum ama ailemde var baya. Ben de hitabı güçlü olsun istiyorum
Arelbenan Biz Arel koyacağız, rüyamda görmüştüm hamile oldugumu öğrenmeden önce ☺️ Göbek isim olarak da dini bir isim olsun istedik Benan koyacağız
Neslihankk Buse91 Erkek olursa Baybars koyucaz bizde 🥰 Tabi gönlümüz kızdan yana Sağlıkla gelsinler insalah 🥰
Eylul00 Minikbirmelek anlamını çok sevdim ben de kayranın güzel bir isim inşallah gönlüne göre olur 🤗