Eylul00 20 haftalık hamileyim ama isim konusunda içime sinen hiçbir şey olmuyor. Anlamlı ve pekte kullanılmayan bir isim olsun istiyorum ama yok. Kızlara ne çok farklı isimler var ama erkeklerde yok maalesef.
Gzmsydr Eylul00 21+5im bende bulamadım kara kara düşünüyorum başkasının çocuğu olsa elli tane fikir verirdim kendimde tik yok :(
tugce67-67 Eylul00 canım biz göktuğ koyacağız. Hatta iki isim düşünürsen asil göktuğ , aren ,arel isimleride çok hoşuma gidiyor
Wonderanne Eylul00 biz erkek olsaydı İslam koyacaktik ama kızımız oluyor Eslem Duru koyacağız 🤗🌸 belki fikir olur benim Musab da hoşuma gidiyor Ömer de güzel geliyor Oğuzhan Alparslan Göktürk Bilgehan güzel bence
Eylul00 Gzmsydr ismiyle sevmek istiyor insan ben de öyle şuan ama hiçbir şey içime sinmiyor napıcaz bilmiyorum
Eylul00 tugce67-67 eşimde Gökalp düşünmüştü. Efehan, doruk, gökay, Gökalp söyledi sonra kararsız kaldık.
Eylul00 Wonderanne aaa ne güzel kızlar için seçenek çok güzel tercih yapmışsınız👍🏻 kardeşim Oğuzhan diğeri Alperen eniştem Alparslan çok güzel isimler çevrede olunca da insan farklı olsun istiyor sanırım.erkekte seçenekte az
Elifdoan Bende Alparslan koyacağım ve sıradışı değil ama anlamı çok güzel bide seslendigimde dolu dolu bir isim olsun istiyordum. Çevremde de hiç yok 🤗😊 fikir olur belkim
Eylul00 Elifdoan bu tarz isimleri ben de çok seviyorum ama ailemde var baya. Ben de hitabı güçlü olsun istiyorum
Neslihankk Buse91 Erkek olursa Baybars koyucaz bizde 🥰 Tabi gönlümüz kızdan yana Sağlıkla gelsinler insalah 🥰
Eylul00 Buse91 sanırım benim de biraz daha zaman alacak. İsimli şeyler sipariş vermek istiyorum ama isim yok ortada 🙈 ne güzel siz karar vermişsiniz. Darısı başıma inşallah
muhanneozge Kıvanç, uras, uraz, mete, egemen, ömer isimlerini severiz 🤩 Oğlum olsaydı direkt mete koyardım düşünmeden
aryaparla1 Oğlum olsaydı Atlas koyucaktım:) ama baransel,asrın merih,ayaz,aras isimleride hoşuma gidiyor
Mom10 Eylul00 canim ben daha cinsiyetini ogrenemedim ama oglum olursa Yusuf Hamza, Alparslan, Ömer gibi isimler dusunuyorum
Eylul00 Mom10 güzel isimler inşallah gönlüne göre olur. Çevremizde olmasa koyacağım tarz isimler belli tarzda ama bakalım ne yapıcaz 🙈
CananAkdag Eylul00 Oğlum olsaydı eğer Alparslan koyucaktım kızım oluyor. Ama ikinci erkek olursa Alparslan koyıcam
Eylul00 CananAkdag kızlar için çok güzel seçenekler var inşallah gönlünüze göre olur. Kardeşimin ismi Alperen çok hoşuma gidiyor ama dayısının isminde vermek olur mu bilmiyorum 😃
Yeter61 Bende aynı isim konusunda çok kararsızım..Asil istiyorum..yanına bir isim daha ekle diyorlar Asil Faruk yada asil kerem 👶
Mavilipembeli Eylul00 Yuşa ismi nasıl Hz. Musadan sonra peygamberlik yapmış bir zat tanrı kurtuluştur demekmiş 2. De erkek olursa bunu koyucam inşallah
Zeyneptoprak Eylul00 bebeği kucağına alıp ismiyle hitap edene kadar sen o isme alışana kadar hiç bi isim içine sinmez canım fikir olsun oğlumun ismi alparslan
mrvky34 Osman isminin yanina isim ariyoruz.kerem ismi hep aklimda. Osman kerem yada kerem osman koyacagim