beriufuk Selam arkadaşlar çalışabilir raporu tam olarak ne zaman alınıyor. 32 bitincemi 32 girerken mi🙄🙄
Sasuke beriufuk 32. Hafta bitmesine yakın alabilirsiniz. Bittiği günde alabilirsiniz. 33. Haftayı geçmesin yeterli.
Cigdemveminik beriufuk 32+0 da alınıyor diye biliyorum ben 32 de izne ayrılacağım doktorum randevumu tam 32+0 a göre ayarladı o gün çağrdı
1989-- beriufuk ben daha dun bunun icin is yerim ve hastane ile görüştüm 32. Haftaya girdiğiniz an almaniz gerekiyor dedi is yeride 32+3 e kadar alman gerekiyor ona gore islemi başlatıyoruz dedi
Gunes55 beriufuk 32 de alinmasi lazim. Ne zaman uygun olursan. 32ye girmis ol 33e girmemis ol yeterli
beriufuk Cigdemveminik doktora en son 28+4 iken gttm. 29+4 olduk bugun. Açıkcası ogün aklıma gelmemşti sormak doktorda birşey demedi. yeni randevumu dana ayarlmadm ayarlamak için sordum bende tşk ederm😊
Cigdemveminik beriufuk rica ederim benm doktorumda 26. Haftada rapor alacakmsn diye sordu çalşyğmı biliyordu evet deyince ona göre ayarladı ve tam 32 de gidecğm umarm doğru bilgi vermişimdir sizede🤗
beriufuk Gazel0606 ben raporları genel olrak rapor bitiş tarihinden sonra 45 iş günü içerisinde diye biliyorum.
1989-- beriufuk ben hastaneyi aradim telefonla arasam raporu gonderir misiniz diye biz size mail atariz dedi isterseniz sizde hastaneden bilgi alin belki gitmenize gerek kalmaz
1989-- beriufuk himm ben bir hafta oncesine randevu almistim eger telefonla yapmasalar randevuyu erteleyecektim sizede soyleyim istedim 😘
Myesser Haftada calisabilir raparu veriliyordu ama suan 32 haftadan itibaren calismaz raporu veriyoruz ddi doktorum sali günu aldim raparumu zaten idari izinli olmaniz gerekiyor ddi ole mi gercekten
beriufuk Myesser Sanmıyorm genel bişi olamaz. Benm iş yerim alırsın raporu dedi. idari izinli deglm evden çalışıyorz zaten.