Elizzz Bgmbyz ben 3 tanesini ful attim baya kiristilar ya utukerken belim koptu 🤦♀️ tesekkur ederik kuzum bir dahakine artik oyle yaparim
Elizzz CgdmZtrk kuzum cok agirlasmaya basladim camlari ictem sildim distan bayramdan sonra silicem. Bir dahaki ayda halilari yikamaya vericem daha kapilarim mutfak dolaplarim var cok ince is var yavas yavas ancak bitiririm
Denizkaplan Elizzz eşim olmasa onun altndan kalkamazdım ama genede cok yorucu okadar işe ragmen bır ayda 4kılo almam pekı😪
Elizzz Denizkaplan bende eşime yalvariyorum yapsin diye bilgisayarin basindan zar zor kaldiriyorum🤦♀️ siz sanslisiniz masallah allah daha iyi etsin canim. Kiloya takilma hamilleikte alınır verilir bebegin saglikli olsunda
Canacan Bence iyi yapmışsın erken haftalarda başlamakla zaman geçtikçe daha çok ağırlaşıyor insan 36 haftama gireceğim 1 2 gün sonra ama İnan artık 10 dakika bi iş yapsam akşama kadar yorgun oluyorum
Elizzz Canacan canim ben simdi bile senin gibiyim evin camlarini silerken 100 kere dinlenmisimdir🤦♀️😏
Acemi-anne Su perde ütüleyenlere hayranım ya nasıl yapıyorsun helal olsun🙌🏻 Ben carsaf ütülerken bile zorlanıyorum lastikli carsafa geçtim😄 daha kullanısı kolay seylere gectim😄
Elizzz Acemi-anne güneşlik utuledim makinada perde ayari var ama aşırı kirisiyorlar bide uzun ve genişler asınca cok cirkin duruyor 😂 ama tulllerimi direk asiyorum
Acemi-anne Elizzz hemde uzun güneslik as ya nolacak oda acılır ben ütülemem die pencere boyuna göre yaptırmstım kısalar onlardan bile vazgecip stor almayı düsünüyorum😄
Elifffnaz Elizzz bende 31+6 haftalığım ama birkaç güne yapmayı düşünüyorum da şimdi erken yazanları görünce acaba biraz daha mı beklesem diye düşündüm 🤷♀️
Elizzz Faray yoruluyor insan ya bir ev süpürünce bile ertesi günüm yatmakla geciyor bütün kemiklerim ağrıyor🤦♀️ hayirlisyla bir doğursaydık
Elizzz Elifffnaz canim ben cok agirlastim ileriki haftalarda daha da kötü olursan hic yapamam virusten dolayi kimse gelemiyor esimde ne kadar iyi yapabilir . Yavaş yavas kendimi yormadan yapip bitirmeye calisiyorum☺
Nevink Elizzz hepinize masaallah diyeyim malesef ben temizlik yapamadan doguracagim erken dogum riskiyle yatiyorum evimin gunluk isini bile yapmam yasak esimin evde oldugu gunu bekliyorum ama zor bekliyorum elime alip supuresim geliyor 🙄
Gulanelis Nisam21 Sende kendini çok yorma ahhh o haftalara dönmek vardı 🤣🤷♀️ Şimdi süpürmek bile zor geliyor
ebru-kc11 Elizzz 35 haftalık oldum 2 gün önce anca bitti hamilelikte ne zormuş dedim ki eşim yaptı çoğu şeyi ama yine de günlerimi aldı 🙄 benimde eşim dışında yardım edecek kimse yoktu. Oda oda yaptik.
Elizzz ebru-kc11 bir anda bitmicek bende o yuzden baslim dedim. Aslinda evimdr cok az esya var ama is cok
Nevink Elizzz oyle canim hastanede yatinca aklim basima geldi simdi kimildamiyorum yeterki saglkli olsn ☺
ebru-kc11 Elizzz yok yok bitmiyor zaten duvarı sil kanepeleri yıkat cami perdesi derken insan ölüyor. 1+1 evde yaşamak var dedim temizlerken ne kadar çok oda o kadar çok iş 🙄🙄