Suleyigit Ayy geceleri uyuyamiyorum ya bildiğiniz ateş basiyo üstüm açık yatıyorum ben yatıyom eşim üstümü örtüyor ben açıyorum o örtüyor bide ağrılar eklenince geceler çekilmez oluyor 😥 ne onerirsiniz ağrılar için 😕
55555 Suleyigit benimde ayağımın altının yanması deli ediyor beni canım duvara sürtüp duruyorum sürekli
Nursimali Suleyigit 36+4 haftaligiz gece uykudan bogalacak gibi uyanir oldum bu ara surekli sicak basiyo carpintiii sonrasinda 🤦♀️🤦♀️
Edsn 55555 bende 6.haftadan beri yoğun şekilde el ,ayak yanması var hele kışın geceleri uyanıp buz gibi sularla elimi ayağımı yıkıyordum tabii ayakları duvara koyup yatmadan olmuyor😊
Suleyigit 55555 şekerine baktirdinmi kuzum şekeri olanlarin genelde ayaklarinin altı yanar illa yanicak biyerlerimiz anasını satiyim😁
55555 Edsn malesef canım şeker testi yaptırdın mı sen 24-28 hafta arası yapılıyor ama kaçıncı haftadasın, şekerden olur dedi de Bi arkadaş bende 2 hafta sonra yaptırcam 22 deyim şuan
EbSa Sıcak basması, kasık ağrısı, karın ağrısı dönerken acı nefes darlığı sürekli tuvalete kalkma ne ararsanız var bende de 🤦🏻♀️ Allahın izni ile geçecek elbet Allah bu günlerimizi aratmasın inşaallah 🤗
MerveSimsek_ Suleyigit ben hamile olmadan önce çok üşüyen biriydim kat kat giyinirdim üstümü eşim yanar di ben donardim. Simdi ise tam tersi evde nerdeyse sadece ic çamaşırlarla dolasiyorum okadar çok sicak basıyor ki 😅😅 neyseki son 3 hafta
Suleyigit MerveSimsek_ inan benimde aynı eşim yanar ben üsurdum şimdi ben yaniyom o yorganla yatıyor 😂
Yaseminalsan Suleyigit artık çok normal çünkü kan seviyesi çok yüksek ve içinde sıcacık bir bebek var 😁🙏🏽 Hiç örtünmeden terliyorum bende ama geçecek bu günler sabır 🙏🏽❤️
Suleyigit Yaseminalsan sabır tabiki sonu güzel olmasa bukadar cileye katlanırmi insan bacimm dayak yemiş gibi uyanıyorum sabahlari ama biliyorum değecek bişey için bu ❤😍
Hazasel Son 1 haftadır çoraplarımı bi çıkarıyorum 1 saat olmadan geri üşüyüp giyiyorum. Balkon açık olmadan yatamaz oldum :/