NurEto seni cok iyi anliyorum canım bende 3 sene 3 aylık evliyim ve 5 aylık hamileyim ama tüp bebekle oldu baştan anlatıyım sana bende senin gibi en basından beri bebek istiyodum hiç korunmadım sadece ilk gece sonrasını hep korunmasız oldu ve her zmaan yumurtalama dönemlerini takip ettim ama evlendiğimde adetim düzensiz olmaya başladı 4 5 ay sonra düzeldi ilk zamanlr hiç takmadım dedim zaten yeni evliyiz ama olursada güzel olur diye düşündüm ama 1 yıl oldu yok sonra ben hastaneye gitmeye başladım normak devlet hastanesine orda sadece yumurta takibi ve hormın tahlili yapıldı eşimede sperm testi tabi bende hersey normal sanıyoruz sonradan öğrendim pko vardı ve prolaktin hormonum tavandı eşimdede sperm haraket azlıgı cıktı bize dediler tüp bebek yapın sonra biz cok üzüldük eşimin kuzenleri hep yakım zamanlarda evlendi aramızda en fazla 8 ay vardır herbirimizin herkesn cocugu oluyodu ama ben duyduğumda içimde buruk bi sevinç her neyse sonra üni hastanesine gittim falan hsg çekildi tek tüp kapalı eşim sperm verdi ondada sperm var ama hareket az ve pko vardı bende bütün testlerimi yaptırdım devlette sonra tüp bebek yapmaya karar verdik aslında paramız olsa daha erken davranıcaktık ama nasip kısmet yasın varsa cok bekleme derim bu işler birazda paraya maddiyata bakıyor ama sonrası için biraz geç olabiliyor cnm