NurEto
Canım bende 3 yıla yakın evliyim, 6 ay korunduk sadece oda doğal yolla sonra cevrede çocuğu olmayan o kadar kişi duyduk ki korktum korunmayı bıraktık ve bıraktıktan 2 ay sonra bende kimyasal gebelik geçirdim sonra olmadi her ay hüsran her ay ağlamaklı, hemen doktor tedavisine başladım bu süre zarfında 3 doktor değiştim klomen içmekten artık yılmıştım, hicbir sorun yok diyor tabi doktorlar bu arada ne eşim de ne bende doktorla olmadi ebe ye git dediler ebeye gittim 2 buçuk ay boyunca oda olmadi rahim filmi cekelim dediler çektim birşey çıkmadı, inan seni o kadar com anlıyorum ki bu süreçler insani o kadar çok yıpratıyor ki düşünme stres yapma diyorlar ama demesi kolay diyosun çünkü insan düşünmeden edemiyor, en son doktor dedi aşılama yapalim dedim biraz ara vermek istiyorum doktor tamam dedi. Ben bekarken çok zayıftım 45 kiloydum zamanla kilo aldım evlenince daha çok aşkım ve 73 kilo oldum dedim birde bi diyetisyene gideyim belki bunun etkisi vardır diyetisyene başladım 1. Ay yine adet oldum tabi o ay deprem oldu ve aklimdan çocuk çıktı gitti hatta eşimle dedim dünya artık zor çocuk getirmeyelim falan bunları konuşmaya başlamıştık sonra 2. Ayda 5 kilo verdim ve o ay yine ara ara depremler oluyordu geceleri art arda korkudan başka birşey düşünmedik ha birde bu süre zarfında bana meryem süresi okudular birde salat-ı tefriciye okuyordum ben ve en son şubat ayında adet oldum mart ayında hamile olduğumu öğrendim. Biraz uzun bir yazı oldu ama seni çok iyi anlıyorum sana diyebileceğim tek şey gerçekten düşünmeyince oluyor ve en çok da duaların gücüne inanıyorum hep dua ettim sürekli hep istedim allahimdan hiç yılmadan sende kendini uzmemeye çalış ve inan vakti zamani ne zaman ise o zaman olacak buna gerçekten inan rabbim sana ve bütün isteyen herkeze bu duyguları yaşatsın insallah 🤲🤲