• Doğum
  • Özel sağlık sigortası Yaptıran varmi?💜

Neslihankk aynen normalde hastaneye hiç gitmem hep doğal yollarla geçiririm hastalığımi. Doğum olunca yapmak istedim iyikide yapmışım. Başta devlete gittim ama kesinlikle özeldeki gibi ilgilenmiyorlar. Doğumdan sonra iptal edip bebegimizi kaydedecegiz inşallah bu kezde 😊

yumukeller evet çok fazla ama doktor çok iyi işte. O doktora gidebilmek için baya uğraştım. Randevu almak bile cok zordu. Şimdi cok memnunum ❤️

Neslihankk benim doğum poliçem var iyi ki dediğim birşey riskli gebeyim ve çok çok işime yarıyor

Neslihankk benim çalıştığım kurum yaptı Acıbadem sigorta hemen hemen tüm özel hastanelerde geçerli Medicalpark Pendik gidiyorum muayene ücreti ve tüm tahliller dahil (ikili yada 3 lü testlerde içinde ) 15 TL ödüyorum normal sigortalılar tahliller hariç sadece muayeneye 230 TL verirken çok avantajlı oluyor gerçekten bu ay kontrole gittiğimde doğum ücretlerini görüşcem kesinlikle öneririm

yumukeller Aman aman yavrum devlet hastanelerinden uzak durun noolur. Ilk doğumumu devlette yaptım Allahim bi daha düşürmesin onların eline

Benim Anadolu sigortam vr. Tamamlayıcı sağlık sigortası +doğum . 10 muane hakkım var sadece 15 TL devlete giden parayı veriyorum muanede. Tahliller, taramalar falan karşılıyor. Bir renk detaylı ultrasonu karşılamadı benim. Doğumda da hastanenin tam kapsamlı paketini ücretsiz alıyorum

Bu arada hamile kalmadan yaptırdım ama öyle 6 ay falan beklememe de gerek yoktu. Ertesi ay bile hamile kalsam sıkıntı değildi

Benim de şirketim ücretsiz yapıyor. Rahatlık valla. Sadece 15 tl katkı payı ödeyip çıkıyorum hastaneden:)

Neslihankk sirket yaptirdi bize. Sgk anlasmali hastanelerde muayne ucreti odemiyorum, ama dogum icin odeyecegim yine sgk uzerinden

Neslihankk şans işi aslında ablam devlette yapti çok memnun kaldi. Tabi farklı şehirlerdeyiz. Ama ben iki doktora gittim devlette ilk gittigim yüzünden az daha düşük yapacaktım bebeğimi alacaktı. Tövbe ettim ondan sonra devlete. Aldıkları parayı sonuna kadar helal ediyor ozeldekiler.

Neslihankk benimki planlı gebelik olduğu için 1 sene öncesinde Allianz Doğum Paketi olarak tamamlayıcı sağlık sigortasi yaptirmistim. Bu sene 1480 tl ödedim. 10 muayene, tüm kontrol tetkik tahliller, normal sezeryan epiduralli doğum herseyi sigorta ödüyor. 15 tl katilim payini ödüyorum sadece. Deneyimli sağlam kadrosu olan birçok hastane ile anlasmasi da var Allianzın. Planli gebelik düsünenler kesinlikle arastirmali cok uyguna denk geliyor.

Neslihankk ben yaptırmıstım taksitle 4 ayınıda odemıstım. Ama 1 yıl hamıle kalmaman gerekıyor. Ben hamıle kalmısım sürprizzz . Sonuc ıptal ettırdım odedıgım taksıtler yandı hemde bır ton muayene ucretı verdm 😊 kızım sımdı gelmek bılmıyor 39+3 olduk ne belırtı ne bısey.

Çok uzun zamandır var acıbadem sigortayı yapıyor çalıştığım yer muayne ücreti ödemiyorum testler için de herhangi bir ücret ödemedim henuz doğum teminatı da var içerisinde kullanmanızı tavsiye ederim