Ben yaptırdım hamileyken bildiğim kadarıyla birtek demirhayat sigorta hamile kaldıktan sonra kabul ediyor diğerleri kabul etmiyor hamile kalmadan önce 6 ay hatta 1 yıl o sigortada olmanız gerekiyor. Ben baya araştırdım bu sigorta işinide bende sigorta kesinlikle mantıklı ama sunu unutmamak gerek demir hayatın anlaşmalı olduğu ildeki hastanede doğum yapacaksanız önce hastanenize karar verin öyle sigortayı yaptırın mesela özel Hastane olmayan muayehaneleri kaRşılamayabilir. Ben izmir medicalparkta doktorumu buldum ve orda doğum yapmak istedim demirhayatla anlaşması var 8 muayene ve doğum içinde ( normal epidural ve sezeryanı karşılıyo) sadece sezeryan olursa. Epidurale ekstra veriyorsun oda çok bişe değil. Yani tahliller muayeneler ve doğumla hayli hayli sigortaya verdiğimden daha fazla vericektim hatta sigortaya verdiğim para şu anda medicalparkta sadece doğum parası olarak bile yetmiyor ben sigortaya 6 küsür verdim tam hatırlamıyorum. Doğum parası da bi o kadarmış diye biliyorum. Medifema hastaneleride dahil olabilir internet sitelerinden hangi il hangi hastaneyle anlaşmalı öğrenebilirsin.