Mehtapakgl MinnieMouse neler var ya. Gerçekten harika. Sağol canım. P kadar yazmışsın. Allah razı olsun. Bende pkoluyum. İlaçsız adet olabiliyorum. Hatta yazmışsın ya yumurtlama belirtisi olarak cinsel istek artıyor vs. O hemen hemen her ay oluyor. Adet olmama yakın. Demekki yumurtlama oluyormuş. Bende senden öğrendim. 3 ay klomen ç.iğnesi kullandım nasip olmadı. O ilaçlar mahvetti beni. Şuan işim aşılama ve tüp bebeğe kaldı. Ama biliyorsun ki bir tüp bebek 20 binden aşağı değil. Şuan buna gücüm yok. Zaten kafamdan çıkardım . Tüp bebekle değil rabbim nasip ederse kendiliğinden olacak diye. Bir sürü alternatif buldum. Doğal kürler, o dediğim g- besin, istagramda bir sayfa buldum sifadoğadangelen diye( gerçi pel güvenemedim, hep whatsapp yazışmaları var. Abla sanırım doğal ilaçlar yapıyor. Adetin 3. Günü kan testini yoluyorsun bakıyor işte hangi değer düşükse ona göre bir sürü hamile olan var ama net bir şey yok güven vermiyor ) clife var işte. Pkolu olmama rağmen çok şükür kilom yok 48 kiloyum. Yani en son çare olarak tüp bebek düşünüyorum. Ama kafamdan çocuk olsun fikrinide çıkardım. Bu korona falan başlayınca. Yani demem o ki herşeyi denicem. Hacamat var mesela. Rabbim hayırlısını versin.
MinnieMouse Mehtapakgl canim benim rabbim hayirla saglikla guzel haber almayi nasip etsin insallah. O dedigini hic duymadim ama clife kullanmak konusunda icin rahat olsun. Pkonun bende tek skntisi bazen 8-10 gun gecikmem oluyodu. Sivilcelenme, asiri tuylenme ve sancili adet problemim vardi. Kilomda sknti yoktu ilacsiz adet de oluyodum ama korunmadigimiz halde iki ay gebe kalamayinca skntimi da bilerek, daha once adet skntilarimi da rahatlattigi icin direkt macunu kullandim. Yine kendin icin en iyisini sen bilirsin. Dunyanin ilacini kullanmaktansa, vesilesi onlardan sifasi Allahtan dedim ben faydasini gordum. Insallah tup bebege vs ihtiyac duymazsin. Pcolular digerlerine gore daha sansli icin rahat olsun.
Mehtapakgl MinnieMouse benimde epey gecikiyor 15 gün bazen daha fazla. Inşallah rabbim nasip ederse, buraya güzel haberler veririm. Valla herşeyi, denicem.😁
MinnieMouse Mehtapakgl insallah canim su mubarek gunde Allahim gonlunden geceni versin sana da, icini her zaman ferah tut. Sana diger bi tavsiyem de dua ederken ‘Allahim sana inandim sana guvendim biliyorum bu ay bize de hayirlisiyla sagligiyla bebegimizin guzel haberini aldircaksin, dualarimizi kabul ediceksin’ boyle dua etmistim. Hem dua hem bilincalti, vucudun enerjin buna odaklaniyo. Ya olmazsa diye bisey asla dusunme. Guzel haberlerini bekliyorum 🥰
Mehtapakgl MinnieMouse canım benim. Ne kadar güzel şeyler yazmışsın. Allah razı olsun canım. Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için…😘
Ozgekdr Sabah aç karnıda soğan cücügü bir adet muz ve cevizli fındıklı bal karısımı bir kaşık. Sonra kahvaltıda organik haslanmıs yumurta ve diger kahvaltılıklar. Aksam yatarkense bir kasık bal karışımından ve bir adet muz. 40 gün hiç aksatmadan uygulanması gerekiyo. Ben 25ci günümde hamile kaldım. Birde takviye folik asit ve balık yagı kullandım. Cok kötü durumdayım. Buna rağmen işe yaradı şifa Allahtan tabi ama deneyin.
Bfduam Ozgekdr Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden:) “Cok kötü durumdayım” demişsiniz, neydi sıkıntı? Bu karışımı Dr veya uygulayan biri mi önermişti?
Bfduam Zuhal1 dr a göre sıkıntı neydi ki tüpe yönlendirdi? Kendiliğinden olması da ne güzel sürpriz olmuştur size. Havuç günde ortalama kaç gün yiyordunuz? Brokoliyi uzman veya bu sureci tecrübe eden biri mi tavsiye etti? Bunu bende okumuştum faydalı diye.
Ozgekdr Dış gebelik gecirdim sol tüpüm patladı ameliyat oldum bir sürü ilaç vs sonra tekrar düşük yaptım. yumurta kalitesi tamamen bitmişti. Bunu bana hemen hemen aynı şeyleri yaşayan bi teyze önerdi kendiside aynısını uygulamış. Sonuçta yedigimiz seyler sadece bir süre devamlı yemek gerekiyo okadar.
Bfduam Ozgekdr büyük geçmiş olsun, bazen yaşayanların tavsiyeleri çok daha isabetli olabiliyor. Banada Dr “rezervin az tüp bile zor” dedi. Hatırlıyor musun amh değerini?
Deletedmom15262 Bfduam selam sizle daha önce yazıştık hatırlıyorsunuzdur belki amh düşüklüğünüz Fsh yüksekliğini vardı sanırım tüp bebek konusunu ne yaptınız düşünüyormusunuz? Amh yaşa göre düşüş gösterir prolaktin sorununu yoksa incir tüketebilirsiniz sayıyı artırmaz ama kaliteye etki edebilir birde tüp bebek tedavisini doktorunuz neden zor dedi yani zaten tüp bebek tedavisi doğal gebelik olmayanlara alternatitir klasik değil ama doğal tüp denenebilinir
Ozgekdr Bfduam 0.65 amh degeri, fsh degeride cok yüksekti. Tüp bebek içinde %50 şansın olabilir demişti. Sizin kaç? Ve kaç yaşındasınız?
Bfduam Ozgekdr benim dahada düşük, Dr tüple bile çok düşük dedi, Amh 0, 070, fsh 20, on küsür sene ara verdim kardeş fikrine, geciktik biraz haliyle, kırk yaşını geçtik. Inş doğal beslenerek Rabbim vesile eder.