Ozge-ylmz Merhaba sevgili anneler, pazartesi ikili testimi aldım ve sonuçlarım yüksek riskli geldi.Doktorum bana yurtdışı testi de denilen gen analizi testini önerdi.Aranizda yaptıran ve olumlu sonuç alanlar var mı?
Cansummm Ozge-ylmz ben yaptırdım canım nifty testini 1 haftada geldi sonucumuz çok şükür temiz geldi inşallah sizinki de temiz gelir
Zuzuum Ozge-ylmz geçen sene 2300 e yaptırmıştım down dedikleri kızım sağlıklı çıkmıştı ikili testi gebe üzmek için yapmışlar gbi 2 hafta gece gündüz ağlamıştım
Ozge-ylmz Deletedmom192 Zonguldak da oturuyorum ben doktorumun önerisi ile bu testleri yapan bir şirketle anlaştık.%99.98 sonuç veriyormuş. Salı günü kan alındı ve Fransa’ya özel bir laboratuvara gönderdiler.
Deletedmom192 Ozge-ylmz ne kadara yapıyorlar acaba ücreti benim doktorum da gerek olursa yaptırırız demişti inş temiz sonuçlar gelir bu testte cinsiyete kadar öğreniyorsunuz ayrıca üçlü dörtlü bunlara da gerek kalmıyormuş ben bayram sonrası gideceğim 2 Li teste
Ozge-ylmz Deletedmom192 2900 TL ye yaptırdım ben 5 tane hastalığa bakıyor .cinsiyetine göre kalıtımsal hastalıkları saptanıyor.
Ozge-ylmz Deletedmom192 2900 TL ye yaptırdım ben 5 tane hastalığa bakıyor .cinsiyetine göre kalıtımsal hastalıkları saptanıyor. brcaky Bana 10-12 gün arasında dönüş yapacağız dediler.
brcaky Ninalia5 yaptırmıştım eve gelip kan alıyorlar eğer belirtirseniz cinsiyetide söylüyolarlar 1 hafta içinde sonucu bana attılar 2500 tl ödemiştim
brcaky Ozge-ylmz banada öyle dediler 1 haftada döndüler tam ama ben 19 hafta önce yaptırmıştım şimdi pandemiden dolayıda uzun sürmesi normal. Güzel sonuçlar alırsınız umarım❤️🙏🏻
Ozge-ylmz brcaky İnşallah dualarınızı bekliyorum .İlk hamileligim ve ilk duyduğumda baya panik oldum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
brcaky Ozge-ylmz inşallah hepsi sağlıkla gelirler annişlerini üzmezler, içiniz rahat olsun çok yüksek risk grubu olup temiz sonuç alan varmış bu testlerden
Ozge-ylmz Cansummm inşallah hayırlısıyla bekliyoruz.Bana devlet hastanesindeki doktorum iyi bir perinatolog a da görün dedi .Özeldeki bir doktorum ise sonucuna göre bakarız dedi ne yapacağımı inanın bilmiyorum.
Ozge-ylmz Zuzuum Bu testi yapan yetkili biri bana son bir kaç yılda ikili testte çok hata oldu dedi.İkili testi güzel gelen bir bayan da öylesine bu gen testini yaptırmak istemiş ve çocuğu down sendromlu çıkmış maalesef.İnsan neye inanacağıni şaşırıyor .
Cansummm Ozge-ylmz benim doktorum Perinotolog daha önce kaybım olduğu için başından beri perinotolog ile devam ediyorum. Aslında 2 lim 1/1289 çıktı kombine risk yaşım 31 yaş riskim 1/557 çıktı ense kalınlığı normaldi ama doktorum gene de riske atmayalım yapalım dedi bizde yaptırdık🙏🏻Durumun var ise hiç başka doktora gitme nifty yaptır derim %99 doğru sonuç veriyor