Sedoss_46 Hasibekoca 36.haftamdayım şuanda sezeryan olursa 39 da yapıyorum dedi normali de bugün hastahane ile görüştüm diğer doktorlar için de aynı durum söz konusu mu diye bilgi veremiyoruz doktorunuz ne diyorsa o dedi
Hasibekoca Sedoss_46 teşekkür ederim canım ben de yakın bi zaman da gidicem bakalım inşallah hayieliayla olur allah yardımcın olsun
Sedoss_46 sevo1646 semih doktor doğum hakkında konuştu mu acaba sizinle sadece sezeryan olabiliyor diye ?
habibe23 sevo1646 merhaba bende Semih beye gidiyorum 36+5 günlük oldum sezeryan için ne kadar ödediniz acaba 🌸
Nur_trn Kevser-kfg46 daha çok yeni bugün kan vermedim cumartesi vericem bakalım değeri kaç olmuştur 2 gün önce değerim 319.8 di şuan bilmiyorum 600 olmuştur galiba
Hayalperesttt Sedoss_46 çok ilgisiz bi bayandı başından salmıştı resmen beni bebeğim erkek olmasına rağmen kız demişti memnun kalmadım ben ondan
Sedoss_46 Hayalperesttt yaa Niye öyle yapmış ki ilginç.. yani evet çok aşırı ilgili değil Bnde ara ara gittim normalde başka doktora gidiyordum
Aysegul012 Sedoss_46 beni persembe gunu Semih bey sezaryene alacak. Virus sebebiyle normal dogum kabul edilmiyor zaten benim 2.sezaryenim olacak. Sabah 8de ameliyatim var gaz ve tuvalet sikintisi olmazsa aksam taburcu olacagim. Sormak istediginiz bisey varsa yardimci olurum
Sedoss_46 Aysegul012 doğum ücreti ne kadar dediler benim de 2 haftam var inşallah yarın çatı muayenesi yapılacak
Aysegul012 Talep halinde yatmadan taburcu ediliyor ama iste gaz ve tuvaletini yapmis olma sartiyla cikariyormus
Sedoss_46 Aysegul012 Himm anladım tesekkurler genel anestezi mi uygulayacaklar size bilgi verdiler mi
Aysegul012 Sedoss_46 o sizin isteginize bagli ben yarim istiyorum . Genelde uyanir uyanmaz aci hissedilebiliyormus yarim daha iyi
Aysegul012 Ameliyatim cok rahat gecti cok sukur. Hatta aksam taburcu oldum simdi dinleniyorum evde agrilarim var ama dayanilmayacak sekilde degil. Onerim bol yuruyus yapmaniz