Nur_trn Kahramanmaraş onikisubat oturuyorum ilk gebeliğim kadın doğum ve çocuk hastanesine gidiyorum ama fazla ilgilenmiyorlar başka önerebileceğiniz güzel devlet hastanesi veya özel hastane var mi yardımcı olursanız sevinirim
Plndemir Nur_trn bende onikişubattayım 21 haftalık hamileyim mega parkta müjgan hanım var ona gidiyorum gayet ilgili bir doktor gitmek istersen ona gidebilirsin ☺️
Hasibekoca Nur_trn megapark ta semih yancar a gidiyorum canım ben çok önerdiler semih hocayı hem çok ilgili hem çok bilgili ınstegram hesabı var bakabilirsin
Annesininbali Nur_trn bende derya hanıma gidiyorum megapark ta çok memnunum doğumum Eylül’de inşallah virüs kalkarda seninde daha varsa doğuma derya hanim çok ilgili tavsiye ederim
Suzannaz Nur_trn İsa Temuru öneririm devlet hastanesinde kadın doğumda çok iyi çok ilgili bir doktor.
Plndemir Kevser-kfg46 devlette ilk kemal hansu var ona gitmiştim 9 haftalıktım sonra randevü kabul etmediler virüsten dolayı müjgan hanıma gittim
Kevser-kfg46 Plndemir ben devlette Hilal Sakallı ya gidiyorum o kadar güzel ilgileniyor ki özele bile gitmek istemiyorum tercih meselesi biraz ☺️
Sedoss_46 Bnde derya sağlam a gidiyorum megapark ama normal doğum için ebeler yokmuş şuan sezeryan oluyormuş sadece 🤷♀️
Hasibekoca Sedoss_46 canım ben maraşta doğum yapicam doktorum semih hoca şuan balıkesir deyim balikesirde yasiyorum yani doktorumla bayadır görüşemedik ama orda doğum yapicam ebe yok demissin ama genel olarak mi megapark da yok temmuz un 10 u gibi doğum um var çünkü
Hayalperesttt Sedoss_46 çok ilgisiz bi bayandı başından salmıştı resmen beni bebeğim erkek olmasına rağmen kız demişti memnun kalmadım ben ondan
Sedoss_46 Hasibekoca Aynen bnde şehir dışındaydım ailem burda olduğu için burada doğum yapmaya geldim onu bilmiyorum genel mi ebeler yok ama koca hastahane olmaması çok garip geldi bana da hastahane ile iletişime geçip bilgi almak lazım bnde merak ediyorum direk doktorumun dediği virüsten dolayı ebelerimiz yok doğumlar sezeryan oluyor bilgin olsun oldu 😕
Nur_trn Kevser-kfg46 ya ben bi kere gitmiştim çok begendim ama onu bulamıyorum her devlete ne zaman gitsem yok kadın doğum hastanesinde mi
Kevser-kfg46 Nur_trn aynen muayenesi çok olmuyor diğer doktorlar gerçekten iyi değil ama kadın doğumdaki Hilal hanım herşeyiyle güzel ilgileniyor
Sedoss_46 Hasibekoca 36.haftamdayım şuanda sezeryan olursa 39 da yapıyorum dedi normali de bugün hastahane ile görüştüm diğer doktorlar için de aynı durum söz konusu mu diye bilgi veremiyoruz doktorunuz ne diyorsa o dedi
Tugce_S Ankara da oturuyorum ama doktorum hayat hastanesinde ki Semiha hanım çok iyi ilgili güzel bilgiler veriyor tavsiye ederim doğumu da orda düşünüyoruz
Nur_trn Kevser-kfg46 daha çok yeni bugün kan vermedim cumartesi vericem bakalım değeri kaç olmuştur 2 gün önce değerim 319.8 di şuan bilmiyorum 600 olmuştur galiba