Seymavrl Kızlar merabalar hamileliğiniz nasıl gidiyor? Bebişler ne alemde? Doktorunuz neler diyor? Ve kaç haftalıksınız? Ben 13+3üm 2 hafta sonra cinsiyet öğrenmeye gideceğiz 😍😍🤗
Fulyag Seymavrl Biz de 13 olduk daha kontrole 3 hafta var ama doktor kız tahmininde bulundu bakalım bir dahaki kontrolde neler olacak 😊 kasık ağrılarım geri geldi karnım da çok şişti 🤦♀️
PasaninAnnesi Seymavrl 14 haftalığız 12.haftada öğrendik cinsiyetimizi erkek 💙👼 doktor net konustu ama 16.haftamizda randevumuz var o zman tam netlesir kafamda da 😊
EstAr10 12+3 olduk biz de ve cinsiyetimizi öğrendik erkek bebişimiz geliyor 💖 her şey yolunda çok şükür🙏 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
Seymavrl EstAr10 Bende 12+5 de gittim erkeğe benziyor gibi dedi bir dahakine gel kessin belli olur dedi bakalım artık
sydv 12+3 cüz ikili testimizi olduk pazartesi çıkacak sonuç erkek gibi dedi doktorumuz kocaman olmuş ben görmeyeli 😍😍
Seymavrl sydv Bende son gittiğimde artık bir insan görünümündeydi kafası büyüktü artık git gide birbirileriyle orantılı olacak
Seymavrl Fulyag benimde kaşık ağrılarım çok fazlaydı şu n eser kalmadı bu aralar baş agrısı çok oluyor mide bulantıları da bitti gibi sanırsam ne zaman böyle desem hep geri geliyor 😂
sydv Ebruucum özel hastanede yaptırdım salihlide daha bi sürü testler falan vardı tiroit için ultrasona girdim ekg çekildim önlem amaçlı onlar da dahil 85 lira gibi bi şey tuttu
deletedmom99 15 haftalgzz 1 hafta sonra cinsiyet ogrenicez insallahh😍😍doktor hic tahmin yapmadi daha😉
Fulyag Tahinpekmezim Forumda herkes karnım çıktı diyene gazdır o şişkinliktir bu zamanda daha çıkmaz diyor ama gaz sıkıntım yok karnım top gibi şişkinlik karnı gibi durmuyor ve daha da önemlisi ne sabah ne akşam hiç bir zaman inmiyor bence bu zamanlarda çıkmaya başlıyor hatta benim bir haftadan fazladır böyle 😁
Seymavrl Fulyag benimde aynı o şekilde hatta sol tarafım dahada yüksek sordum doktora o tarafa kendini koymuştur ondan orası daha şiştir dedi yani demekki artık karın belirginleşiyor
deletedmom76 Fulyag benimde biraz çıktı çok belirgin değil ama hiç kilo almadım ama pantolonlar rahatsız etmeye başladı 🙂
Seymavrl elifnurr benimkini 12+3 de söyledi erkek diye şu an 13+3üm 2 hafta sonra tekrar gidecem bakalım erkek mı gene biliyoruz ki yanılmalar olabiliyor
Fulyag Betus93 Göbek mi bebek mi belli değil 😄 Hergün eşime kontrol ettiriyorum sence ne göbeği diye o da hiç normal bulmuyor halimi 😄