nazsimaova Meriwa aynen katiliyorum sana ayni ozel hastane gibi tertemiz doktorlari ebeleri hemsireleri cok iyi ve ilgililer
nazsimaova Meriwa aynen katiliyorum ayni ozel hastane gibi tertemiz doktorlari ebeleri hemsireleri hem cok iyi hemde cok ilgililer sagolsun
nazsimaova Meriwa aynen katiliyorum ayni ozel hastane gibi tertemiz doktorlari ebeleri hemsireleri hem cok iyi hemde cok ilgililer sagolsun
nazsimaova Safie cnm ben 29 haftalikken orda yatisim yapildi erken dogum riskim oldugu icin lerinarolojiye gidiyodum yoksa sincan 12 .caddede kontrollerime gidiodm doktorum burda sincanda ama ben dogurdm darisi sizlere insallah
Meriwa Safie baktılar ama 10 dk var yok arası ölçüleri sekretere söyle söyledi kağıt çıktısı verdi tam virüsün cok olduğu zamandı bende bakayım ekrandan demedim oda göstermedi görüntü de vermedi sağlıklı herseyi normal ya şükür napalım artık
Meriwa Aygul_ozcan öyle bi söylenti var ama kime denk geldiysem de hep bi yakını girmiş yani alıyolar diye biliyorum ben
Bktbll MucizeBirKalp bazıları veriyor ben 1 tane alabildim suana kadar oda ikili taramada verdi resmini şimdi 27 haftadayım
Adsmyr medine_altntss22 çok az kalmış doğumunuza bununla ilgili ne diyorlar acaba şu zamana kadar bekleriz gibi bişey söylüyorlar mi çayı muayenesi falan yaptılar mı
Adsmyr medine_altntss22 hakkınızda hayrlısı. Bnde acaba doğum hakkında şöyle yaprız böyle yaparız gibi bilgilendiriyorlar mi diye merak ettim de o yüzden sordum sağolun