Cansu_ertem Alyali muz süt yoğurt portakal suyu kaşar peyniri ceviz pekmez. İnternette de bebeğe kilo aldıran şeyler yazıyo
38mom poyrazsmom_ mayis bebekleri nazli cikti bende 38+2 ama hic bir belirti yok daha gelemye niyeti yok galiba😀
meralburak 35+5 mayıs annesımıyım hazıranmı derken tum postları okuyup duruyordum dün sezeryan ıcın 1 hazırana gun aldık. 😘
hulya4627 Alyali günlük 1 muz ye haşlanmış yumurta ye 1 bardak süt peynir yoğurt kaşar peyniri pekmez ceviz ye bunların hepsi bebeğe kilo yapıyor ben hala kusuyorum cnm ben doğru düzgün kilo almadım ama bebeğim alıyor çok şükür
Alyali hulya4627 tamam canım cok saol yicem yemek istiyorum ama kusuyorum elimde değil birde su içmiyorum sıkıntı dedi dr zorla içiyorum artık
Alyali Cansu_ertem evet cok fark yok dr öle söyleyince napıcamı bilemedim cuma günü hastaneye gidip ayrıntılı bakıcaklar inşallah bebeğim sağlıklıdır cok üzülüyorum Rabbim herkesin evladını bağışlasın Allahım korusun🙏
Alyali Yesim122 cok saol canım Allahım sağ sağlim bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🙏
Mugetkmk damlanne yaa maşallah 🧿 bir hafta da nasıl güzel kilo almış ☺️ Darısı kızıma inşallah canım 🤲🥰🌸
AybarsMomy Mugetkmk Allah Allah ben bu tabloya göre bakıyorum hep. Ben 31+6 da gittim 2 gün önce 1845 Gr normal dedi doktor o yüzden dedim canım.
Mugetkmk 4965berra inşallah canım 🤲 haftalardır normal ilerliyo zaten çok şükür 🙏🏻 Sadece 6. ayımda bi geri kaldık sonra normal şekilde kilo aldı ama o açığı kapatamadık