superm0m 6745 evettt hemde çok net hissedebiliyorum artık çok şükürrr🤗🤗 siz hissedebiliyor musunuz sizinde mi 7 aralık son adetiniz🌸
6745 superm0m evet benım de 7 aralık bende hissediyorum çok şükür herseyımıx yolunda insallah saglıklı kucagımıza alırız bebeklerımızı😊
4965berra Mugetkmk kilosu kotu degil canim Korkma benim da son haftalardayiz cok hizli kilo aldi yani son haftanda alir merak etme
Mugetkmk 4965berra inşallah canım 🤲 haftalardır normal ilerliyo zaten çok şükür 🙏🏻 Sadece 6. ayımda bi geri kaldık sonra normal şekilde kilo aldı ama o açığı kapatamadık
38mom poyrazsmom_ mayis bebekleri nazli cikti bende 38+2 ama hic bir belirti yok daha gelemye niyeti yok galiba😀
Mugetkmk damlanne yaa maşallah 🧿 bir hafta da nasıl güzel kilo almış ☺️ Darısı kızıma inşallah canım 🤲🥰🌸
Alyali Kızlar dün dr gittim 28+5 kilosunu ölçtü 1100 gr boyu 36 cm dedi kilosu az dedi o kadar üzüldümki anlatamam bebeğin gelişiyor kalbi falan iyi dedi sizce kilosu cokmu zayıf lütfen akıl verin cuma ayrıntılıya gidicem cok korkuyorum😞
Cansu_ertem Alyali bence az değil. 27 de 850 gram olan okumuştum. Biraz daha bebeğe kilo yapan şeyler yiyebilirsin. Benimki de 27+4 te 1100 dü arada çok fark yok bence gün olarak. Doktorum iyi dedi
Alyali hulya4627 teşekkür ederim canım dün çok kötüydüm dr öyle söyleyince az falan dedi morelim cok bozuldu yiyorum aslında ama cok kilo almadım sadece 3 kilo aldım ilk 4 ay hep kustum neler yesem bebeğe iyi gelir
Cansu_ertem Alyali muz süt yoğurt portakal suyu kaşar peyniri ceviz pekmez. İnternette de bebeğe kilo aldıran şeyler yazıyo
hulya4627 Alyali günlük 1 muz ye haşlanmış yumurta ye 1 bardak süt peynir yoğurt kaşar peyniri pekmez ceviz ye bunların hepsi bebeğe kilo yapıyor ben hala kusuyorum cnm ben doğru düzgün kilo almadım ama bebeğim alıyor çok şükür
Alyali Cansu_ertem evet cok fark yok dr öle söyleyince napıcamı bilemedim cuma günü hastaneye gidip ayrıntılı bakıcaklar inşallah bebeğim sağlıklıdır cok üzülüyorum Rabbim herkesin evladını bağışlasın Allahım korusun🙏