srfemnsz Ezgimine ay iyi cok sevindim aman bebekler iyi olsun da herseyden geciliyor gercekten tek dusundugum evladim yani bakalim cumartesi vericem bende cikar artik neyse
srfemnsz Ezgimine evet ya dun sukur kan verdim birsey cikmadi kolestaz filan degilmis alerjik dedi doktor ama neyin alerji oldugunu bilmiyoruz kendin bulcaksin dedi olme essegim olme :) nasil bulucaksam :)
Yasmiiin3 Test yaptı hiç bişey çıkmadı kasininca hemen ılık duş alıyorum öyle öyle hafifletmeye calisiyorum doğuma son 4 gün daha belirti yok canım erken doğumu bende duymuştum ama insandan insana degisiyo bence
srfemnsz Yasmiiin3 yok canim sukur korktugum gibi degilmis kolestaz yokmus alerjikmis birseye alerjim varmis o kasinti yapmis onu da doktor yediklrinden kendin bulabilirsin dedi bakalim kismaya basladim bazi seyleri su an kasinti yok ama hamilelikte hersey sikinti bunyeler hassas cunku :)
Ezgimine srfemnsz hamilelikte yemediğin bi şeyi hergün yemeye başladıysan o da yapar. Ben tahin pekmezi 4 gün yedim sonuç kasıntı.
gldnn srfemnsz bende de oyle kasinti oldu devam ederse cildiye ye git dedi doktorum bazi arkadaslarim catlamaya baslamis olabilirsin dedi bebe yagi kullanmaya basladim kasinti falan kalmadi herkesin vucudunda farkliliklar gosterebilir
srfemnsz gldnn valla bilmiyorum canim kan testlerimde birsey cikmadi alerjim varmis birseye ama ne oldugunu bulamadim da hala da kasiniyorum napicaz bakalim
Harvicell srfemnsz 21. Haftamda karaciğer değerlerim yükselmişti alt ast 300 lere çıkmıştı bence doktora bir görünün bakılsın karaciğwr enzimlerinize .
srfemnsz Ezgimine Yok canim hep ayni seyler alerjimin neye oldugunu bulamadim kan testimde temiz cikti halada kasiniyorum napicaz bakalm