srfemnsz Arkadaslar 21 haftalik hamileyim ve dunden beridir asiri vucudumda kasintilar olustu heryerim kabariyor kasiniyor doktora gitmeme de var daha yasayan var mi bunu yardimci olabilir mi
Aksar srfemnsz bende de kaşıntı vardı doktor ilaç yazmadı tuzu kesmemi söyledi. Tuzu kestim rahatladım, arada kaşınıyor ama önceki kadar değil. Ilık duş alıyorum rahatlıyorum
civcivimmm srfemnsz bende 11.haftada olmuştu 1 1.5 ay çektim ama doktorunuza bi gidin mutlaka karaciğer enzimlerinize baksın benim ast alt de bişey çıkmamıştı crp de temizdi ama kanımda enfeksiyon yüksek çıkmıştı birazda stresle alakalı diye okumuştum gerçekten kafamdan çıkarmaya başlayınca yavaş yavaş geçti ama siz doktorunuza danışın içiniz rahat etsin
Ezgimine srfemnsz geçen hafta bende de kaşıntı oldu kabardı kızardı ve kaşıntıdan öldüm resmen. Acildeki Dr. Allerset verdi ben içmedim ertesi gün devlete gittim bi sürü kan testi verdim enzim karaciğer değerleri şükür bebekten değilmiş alerjik bir durummuş. Allerset İlacı içtim ve rahatladım ama ara ara kaşınıyorum.
srfemnsz habilova canim benim haftalarda sikinti oluyormus galiba insallah gecer ya mahvoldum kasintidan doktora gidicem
srfemnsz civcivimmm aynen canim oyle yapicam cumartesi randevum var doktoruma sorucam mutlaka bende ondan suphelendim karaciger enzimlerim insallah yukselmemistir
Aksar srfemnsz aa bunu bilmiyordum. 33 haftalık benimki. Bende sürekli kaşıntı vardı hamileliğimde, uykusuzlukla kaşıntı bu ayda birleşince çok rahatsız oldum söyledim, doktor da tuzu kes dedi canım
Yasmiiin3 Benimde 20. Haftalarda başladı doktora soyledim gebelikte normal dedi 39. Haftamdayım hayla kasınıyorum baya arttı bazen uykudan kalkıyorum kaşınmak için karnımda birsürü çatlak ve vücudumda kabarciklar var birsürü 😣
srfemnsz Yasmiiin3 Ay canim hamilelik guzelde olsa zorluklari muhakkak var malesef olsun bebeklerimizn sagligi iyi olsun ben baska birsey istemiyorum bende 21 haftamdayim iste 2 gundur boyleyim erken dogum oluyor diyorlar sen 39 haftaya gelmissin sukur olur mu oyle birsey doktorun ne demisti sana canim kolestaz mi vardi
srfemnsz Aksar Anladim canim kolestaz olunca erken dogum riski oluyormus arastirdim insallah oyle birsey degildir ya haftam cok erken kucuk daha naparim o zaman bilmiyorum
Aksar srfemnsz Allah korusun canım, bol dua et inşallah öyle bir şey yoktur. Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasıp etsin inşallah yavrularımızı
srfemnsz Aksar ediyorum canim bebeklerimiz iyi olsun saglikli dogsunlar yeter insallah kotu birsey cikmaz bakalim ♡
srfemnsz Ezgimine insallah benimkide alerjik birseydir canim ya bakalim kan vericem yarin doktorum bakicak sonucuna karar vericek hayirlisiyla birsey cikmasin insallah
Ezgimine srfemnsz inşallah alerjiktir. Tahin yemiştim ben o yaptı kestim yemeyi. Ama ara ara kasıntı oluyor. Bana devletteki doktor idrar ve kan testi istemişti. Bütün değerlerine baktır.
Ezgimine srfemnsz İki tüp kan testi ve idrar verdim. Karaciğerle alakalı bir problem olabiliyor. Allahtan benimkisi alerjik doktor bunun bebekle alakası olmaması iyi bi şey dedi.
srfemnsz Ezgimine ay iyi cok sevindim aman bebekler iyi olsun da herseyden geciliyor gercekten tek dusundugum evladim yani bakalim cumartesi vericem bende cikar artik neyse