Ahsend49 Emine var kadın doğum iyi falan ama odasına muayeneye girildiğinde daha biz çıkmadan birilerini alıyorlardı tabi bu virüs olayından önce gitmiştim ben şimdi öyle değildir belki doktor iyi ama işleyiş ozaman kötüydü şimdi öyle değildir
1234567889 Ahsend49 evet bende kaç kere ona gittim ama pek sıcak kanlı gelmedi bana o yüzden değiştirmek istedim ama öburlerinide bilmedigim için kararsz kaldim
rose90 1234567889 evet ben serap hanıma gidiyorum şuan çok yakın bir arkadaşım a da serap hanım doğum yaptırdı ve doğumun da şahsen bulundum.
ktnzehra49 kesinlikle serap durmuşoğlunu tavsiye ederim hamileliğimin başından beri yanındaydım ve doğumumuda o yaptı
1234567889 ktnzehra49 evet bende gittim ve gerçekten de memnun kaldım bundan sonra devam edecem gitmeye
ktnzehra49 1234567889 uygulamayı silmiştim kidse geçiş yapmıştım 😅 doğumum biraz zorlu geçti yani zorlu dediğim normal olmadı 41 haftadaydım artık ve hiç sancım yoktu suni sancıyla doğumu başlattı doktorum bebeğim kaldırmadı 4 defa kalp atışları zayıfladı ve sezaryene alındım beşden uyuşturdular zaten serap hoca giriyo doğuma hep yanımdaydı ve hep şakalaştı konuştu benimle çok şükür güzel geçti ve hemen ayaklandım sezaryenden sonra 1 gece tek kaldım zaten hastanede
1234567889 Bende şimdi onun takibindeyim gerçekten tabsiyeleriniz üzerine gittim ve çok memnunum suanlik