Ebruucum Kizimveoglumm çok teşekkür ederim 🙏🏻 Acaba size özel bir indirim mi yaptılar yoksa genel fiyat mı? Neyse arar öğrenirim ☺
Ebruucum Nurten çok teşekkür ederim bende bir yer buldum fsm tıp merkezi diye 160₺ dediler. Bakalım artık gidicem bir yere
MihmininAnnesi Ebruucum ikili tarama testi sonuçta kan testi o kadar sonra ki günlere randevu vermez. Benim görümcem haydarpaşa numune de yaptırdı. 10 gün sonra sonucları cıktı .
MihmininAnnesi Ebruucum haydarpaşa numune hastanesinde iki doktor sadece yapıyor bu testi biri erkek doktordu . Diğeri de Zeynep Tosun gebe polikliniğine giderseniz yapıyorlar
Ebruucum MihmininAnnesi daha bugün gittim burcu Yılmaz diye bir doktora. Burada yapmıyoruz zeynepkamilde var dedi oradan da al randevu alabiliyorsan yanı. Ama yarın bir daha gidiyim bari
Melisbol Ebruucum avrupa yakasinda olsaydiniz doktorumu onerirrdim ama uzaksiniz cok 🙁 istinye liv hospitalda doktorum, ikili testide orada yaptiricam hafta sonu, 149tl ucretide.. onemli bir test ihmal etmeyin 🙏🏼😊
brccelik Ebruucum canım ben 4 Hafta önce yaptırdım ümraniye eğitim araştırma hastanesinde normal kadın doğum bölümüne randevu aldım ikili test için geldim dedim ultrasonda ense kalınlığına baktı sonra kan vermeye gönderdi iki hafta sonra sonuç çıkar dediler internetten takip ettim 3 günde de çıktı sonuç
MihmininAnnesi Ebruucum 2 3 ay önce kalkması imkansız biz daha 3 hafta önce yaptırdık dediğim doktorlar dışında yapmıyor normalde zeynep kamile yada ümraniye araştırmaya yönlendiriyorlar.
yagmurrdnz Ebruucum canım ümraniye devlete git benim özel gidiyorum 280 tl istedi benden ümraniye devlette yaptırdım randevu alamazsan bile oraya gidince gün içinde doktor sana sıra veriyor ben öyle yaptım sonuçlar geç çıkıyor 15 gün sonra çıkıyor sonuclar
Gulkubah Kizimveoglumm merhaba medilife bağcılarda ne kadara ücret ödediniz ikili test için Benin’de yaptırmam lazım fiyat bilgisi alamadım