Ebruucum Kızlar Anadolu yakasında oturuyorum ve doktorumun tavsıye ettiği yer 420₺ fiyat istedi 2’li tarama için. Daha uygun ve guvenilir bildiğiniz bir yer var mı?
Kubra_dmrr Ebruucum canım ikili test için randevu almana gerek yok ki devlette normal muayene için alıyorsun gidince doktor soruyor zaten kaç haftalık vs diye haftam geldi ikili test için demen yeterli zaten onlar kendiliğinden direk yönlendiriyor ben öyle yaptım
Emineyldrm Ebruucum istanbulda zor bu isler tabide baska en yakin sehire gidebilirsin hem de gezmis olursun😎 ben sivastayim ozelede gidiyorum devletete randevu almadan gidiyorum ikisindede hemen muane olup cikiyorum cok rahat oluyor valla
Ebruucum Kibarbaby aradım malesef ki çok sonraya randevu veriyor ve bizim haftamız geçmiş oluyor o yüzden özelden başka çarem kalmadı
Anneyim Ebruucum randevu almadan da doktora gidebilirsiniz gününüzü gecirmeden devlette sabahtan gittiğinde bakarlar canım cok pahallıymiş
Ebruucum Kubra_dmrr bugün Haydarpaşa hastanesine gittim burada ikili yapılmıyor dedi iki tane hastane söyledi oralarda var diye bende randevu almak istedim ama 2’li için 15 gün sonraya veriyoruz dediler o yüzden alamadım
Anneyim Ebruucum evet randevu dolu olsa bile sabah erken den gidip de yaptırdığım cok test var devlet hastanesi randevusuzda bakıyor canım erkenden gidip sıra alabılırsın gününü gecıktırmeden sabah erkenden git canım
MihmininAnnesi Ebruucum haydarpaşa numune hastanesinde iki doktor sadece yapıyor bu testi biri erkek doktordu . Diğeri de Zeynep Tosun gebe polikliniğine giderseniz yapıyorlar
Kubra_dmrr Ebruucum ben kumburgazda oturuyorum Avrupa yakası Silivri devlet hastanesine gittim ikili test için bana yakın diye Bakırköy devlet hastanesinde de yaparlar bi ara sor istersen gidebilirsen
Kubra_dmrr İlginç yakınında olan gidebileceğin hastaneleri araştır bence ikili test için para vermeye gerek yok o kadar her hastanenin yapması lazm canım
Kizimveoglumm Ebruucum kendi hastanemde yaptırdım memnun kaldım tabi 😊😊medilife bağcılar doktor yeşim işleğen
Ebruucum Kizimveoglumm çok teşekkür ederim 🙏🏻 Acaba size özel bir indirim mi yaptılar yoksa genel fiyat mı? Neyse arar öğrenirim ☺
Gulkubah Kizimveoglumm merhaba medilife bağcılarda ne kadara ücret ödediniz ikili test için Benin’de yaptırmam lazım fiyat bilgisi alamadım
Ebruucum Nurten çok teşekkür ederim bende bir yer buldum fsm tıp merkezi diye 160₺ dediler. Bakalım artık gidicem bir yere