Alpzumra Gurbi55 canım benimde ilizlerim olacak birine yüsra koyacagım ama tek olacak öyle daha güzel bence
Yasmin35 Bende Yüsra düşünüyorum kızımın ismini inşallah 😊💜 iki isim mi olsa diye bende kararsız kaldım ama tek daha hoş gibi geliyor bana. iki isim konuluyor ama ikisi söylenmiyor genelde ondan tek daha mantıklı
htcmuhammed Gurbi55 Hifa isminin anlamı Sabreden, kadın sahabe. hifa mekkenin en güzel gösterişli ve sadece ALLAH’ın rızasını kazanmak için yaşayan Müslüman kadın.
ikicocuklubiranne Gurbi55 bir öğrencim vardı yüsra Mina çok hoşuma gidiyordu ismi yüsra Mina olabilir
MinnakLiva Gurbi55 Yüsranın söylemesi yavaş olduğu için yanına hızlı okunan bir isim gelse daha çok yakışır bence, örneğin Yüsra Ece, Yüsra Nil gibi
omer20 Mmrv00 Mmrv00 ya bizde iki isim yok yani her kesin bir ismi oluyor onlari unutuyor oyretmenler siz iki ismi nasil hatirliyorsunu))
omer20 Mmrv00 Mmrv00 ya bizde iki isim yok yani her kesin bir ismi oluyor onlari unutuyor oyretmenler siz iki ismi nasil hatirliyorsunu))