Gurbi55 Bebeğim kız olacak ismini yüsra istiyorum ama yakına ek bir isim koysam mı kararsızım .ne yakısır bilmiyorum
htcmuhammed Gurbi55 Hifa isminin anlamı Sabreden, kadın sahabe. hifa mekkenin en güzel gösterişli ve sadece ALLAH’ın rızasını kazanmak için yaşayan Müslüman kadın.
Shira Gurbi55 evet isim gercekten cok güzel geliyor kulaga. Tabi tercih meselesi. Ben sade tek isim begendigim icin, öyle önermek istedim. Ama tabi 2 li isim seviyorsaniz yüsra su veya yüsra dua yakisa bilir..
Mmrv00 Bence tek isim kalsin.Anasinifi ogretm eniyim siniflardaki cocuklarin neredeyse tamaminin 2 ismi var tek isimli olmak farklilik oldu.:) Yüsra tek basina cok güzel
omer20 Mmrv00 Mmrv00 ya bizde iki isim yok yani her kesin bir ismi oluyor onlari unutuyor oyretmenler siz iki ismi nasil hatirliyorsunu))
omer20 Mmrv00 Mmrv00 ya bizde iki isim yok yani her kesin bir ismi oluyor onlari unutuyor oyretmenler siz iki ismi nasil hatirliyorsunu))
Hcruyr Gurbi55 bence bu soyadına göre de değişir 🥰 ben isim düşünürken hep soyadı ile söyleyerek düşündüm Arya ismini istemiştim başta soy ismimizle kötü oldu Zeynep Karen düşündük sonra oda çok içime sinmedi şuan Zeynep şura da kararlıyız 😄