Prens_annesi12 Kızalr aşırı sancım war 5 6 defa 5 dakkada bir oldu sancılarım şuanda 2 saatten fazladır sancım war hiç oturup kalkamıyorum bile. Doğum sancısımı acaba. Sizdede böyle oldu mu
ozlemoz13 Prens_annesi12 henüz doğum yapmadığım için bilemiyorum ama üstte kalsın diye yazıyorum canım belki doğum yapmış birileri yardımcı olabilir sana
Gamzedngdn Prens_annesi12 kuzum kaç haftalık hamilesin benimde ilk gebeliğim ama sancıların nerede oluyor birde
Sun Prens_annesi12 bnde bu zamana kadar evde çektiğim sancıları doğum sancısı zannediyodum bu sefer kesin doğuruyorum diyodum hep ama hiç bşey olmadı suni sancıyı alınca anladım ki evdeki sancı doğum sancısı değil tabi herkeste farklılık gösterebilir sancın çok şıklaşıyosa bnde git hemen
Melisguneer Prens_annesi12 Allah analı babalı büyütsün Canım geçmiş olsun bende de pıhtılaşma var 19 haftalığım hap kullanıyorum sen ne zaman öğrendin pıhtılaşma olduğunu bide bende yüksek tansiyon çıktı ilk Doğumum normal oldu bu 2. Acaba benimde sezaryen olur
Prens_annesi12 Gamzedngdn 38+3 canım kaşıklarımda belimin ince yeri ve rahimimde canım adet sancısı gibi ağrı
Gamzedngdn Prens_annesi12 sıklığı arttıysa istersen bi doktora görün zaten doğum başlamadıysa virüs nedeniyle tutmazlar seni gönderirler eve yarın tekrar çağırırlar filan. Şimdi biz burdan ne desek olmaz gitme sakin ol deriz birşey olur Allah muhafaza sen kendini nasıl hissediyorsan öyle yap ☺️
Prens_annesi12 Gamzedngdn ztn canm yarın çatı muanem war o yüzden durmak istiyorum. Bide aradım doktorum bu gece yokmuş yarın varmış
Sedo1990 Prens_annesi12 gözün aydın Allah analı babalı büyütsün 😊😊darısı başımıza..peki normalmi sezeryanmi nasıl oldu?
Prens_annesi12 Sedo1990 amin darısı başınıza inşallah🙏 3 santim açılmam vardı ama sezeryanla oldum cnm. Kan pıtılaşmasından dolayı igne vuruluyordum mecbur sezeryan oldum.
Selinburak Sancı nasıl birşey kuzum benimde alta baskı var kasıklarım ağrıyor ama süreli değil yani sürekli sanki girip gidiyor ama düzensiz gibi bebeğim çok hareketlendi
Prens_annesi12 Sun sancım sıklaştı geldim ve 3 santim açılmam wardı . ama sezeryanla olmak zorunda kaldım
Prens_annesi12 Melisguneer Bnde 2 defa düşük yaptım cnm ondan sonra genetik tahliller yapıldı orda çıktı. Sonra hamileliğim boyunca igne vuruldum 3 cm açılma wardı ama çok kan kaybederim diye sezeryan yaptılar ve igneyi 1 Ay daha vurulmm lazımmış
Melisguneer Prens_annesi12 Benim düşüğüm yok canım da ikinci gebeliğimde öğrendim pıhtılaşma var diye coraspirin içiyorum eğer düzelmezse iğne başlıycak 8. Aya kadar geçmiş olsun tekrardan 😘😘