Aylaninannesi Ecenaz345 normal değil doktor normal olmadıgı için diyetisyene yönledirmiş. Fazla kilo daha sonraki dönemde sizi sıkıntıya sokabilir.
Ecenaz345 Aylaninannesi himm ben bir kan sekerine baktrym doktra gdiyim diyet olark ekmek yemesem fayda olr mu ki gerci ben pek hareket de yapmyrm ondan da olblr yatmktan
Ecenaz345 Ess34 insallah bende de cikmaz ya aramzda pek yok sennle ama ne blm korkyrm cck 1 kilo olms ben 11 kilo almsm
Betim Betim o hastaneye göre değişiyor canım ben başka testlerle birlikte yaptırdığım için tam fiyatını bilmiyorum maalesef
Aydabdullah Ecenaz345 catla sadece iki minik cikmisti karin altinda onuda fark etmemistim bi-oil birde mustelayi kullaniyorum dahada cikmad sukur
Ddmlmz Ecenaz345 25. Haftamda 8 kilo almıştım seker yüklemesinde sınırda çıktı doktor çok kilo almışsın dedi ve seker için diyet verdi . Sanırım biraz kilomuz fazla bu haftalarda ama şekerden midir değil midir bilmiyorum canm
Ddmlmz Ecenaz345 benimki şeker diyetiydi canm sende şeker var mı yok mu belli değil sanırım ama benmkinde ekmek var bir yada iki dilim yemeğe göre tatlı ve hamurişi yok ve düZenli yemek saatleri ve öğünleri var süt meyve yoğurt ara öğünlerle birlikte
zglpmb Ecenaz345 30 haftalığım 20 kilo aldım. Herşey yolunda çok şükür. Yani sigarayı bıraktım yedim aldım. Veririm inşallah doğurunca
Meriwa Ecenaz345 valla evlendiğimde bende 50 kiloydum şimdi 60 oldum 60 la hamile kaldım😄 bana göre kilom gene cok