Ben ogretmenim okul tatil olunca şehir dışından geldim 35. Haftadayim bu yüzden buradaki doktorları hiç bilmiyorum bi Sakine hanim vardı sanki orda o biraz iyiydi benim sinir olduğum doktor erkekti çakışma raporü soruyorum 37. Haftamdâ sizden mı alıcam diyo yooo geç kaldın diyo kramplarim var diyorum yan yan sinirli sinirli bakıyor Vs anlayacağın hala etkisinden çıkmış değilim. Şimdi birde 10 gün sonra anca hastaneden Randevu veriyorlar onu beklemek te işkence yani olmadı başka doktor bakayım falan da diyemiyorsun .bir de benim degerlerim güzel ama bebisim 3 hafta da önden gidiyo sanırım en sön öyle söylenmişti işte doktorlar egolarini indirip bi net bişey de soylemiyorlar anlayamadım gerçekten sanki küçük dağları onlar yarattı düşünsenize benim dogüm nasıl olcak Die konuşmam lazım ama adam daha bilgi bile vermiyo ne konuşan çatı muayenesini ne zaman olmam lazım diye sorcam ters ters bakiyo Allah aziçık merhamet versin ne diyim inanin benim doğumum yaklaşıyor ne nedir napcan bilmiyorum