Ryhann FeriDee 19 yaşındayim bende 4 aylık evliyim benmkide 13 temmuz falan galiba doktora 2. kez cumartesiyi günü gdicem 😂
FuatTataroglu Sdfdn bende ayni sekildeyim ondn sordum size bende atisini gorsum ama seslii olarak duymadim
Burcum ipekgul benim de 5+6 şuan bulantım yok ama çok uyuyorum. Siz de yatın dinlenin bol bol kalmamaya çalışın çok😊
sevginanc Benim mide bulantım hiç yok 😯 Olmaması güzel bir şey tabi ama insan bir terslik mi var diye düşünüyor ister istemez 😊 Gerçi daha 5+4 haftalığız,her an başlayabilir bulantılar 😊👼
Yldzdnz sevginanc benimde sukur kesildi bulantilarim yok denecek kadar az ama ben istahsizlik yasiyorum 6+2 yim
FeriDee FuatTataroglu bnde duymadım ya sadece gösterdi doktor devlet hastanesi olduğu için miydi acaba
FuatTataroglu FeriDee aynen bende devlete gtmstim ondn suphelendm direk atim vAr dedi gecti bende bu haftadan itibaren ozele baslicm cumartesi gidicem insallah
Mervenur001 5 hafta 3 günlüğüm keseyide gorduk iki haftaya kalp atisi icin gidicez insallah bende 23 temmuz doğum yapicam Allahin izniyle 😊
merveyeni Benim de 5+5 benim belim cok agrıyor ya iş yapamıyorum ya bide halsizlik var gunumun cogunu belim yuzunden uzanarak geciriyorum