sevginanc Sdfdn 5+4 haftalığım siz ? 😊 Şimdilik güzel gidiyor mide bulantım başlamadı sizin başladı mı ? 😊
Burcum Sdfdn temmuzda nişanlandım, temmuzda evlendim şimdi Allah izin verirse temmuzda anne olacağım😊 6+0 olduk biz de şimdilik herşey iyi çok şükür🙏🏻 Hep uyuyoruz, kedi gibiyiz bu aralar😊
Remgrsy 7+4 😊 kese gözüktü kalp atışını duyduk bebeği gördük. Şimdi 29 kasımı beklıyoruz kontrolumuz var 😊 midem bulandı 3 gün felan şuan iyiyim bakalım.
ErvaVeBebegi Remgrsy bizd cok sükür gördük duyduk 😍 7+3 haftaligiz bizde 😍 Allah im hepimize saglikli bi sekilde kucaga almayi nasip eder insallah😍
Ryhann Mide bulantılarınız başladı mı birde bebeği ne zaman gördünuz bende 7 haftalığım keseyi gördük cumartesi kalp atışı için gitcez😊
ErkanSedaYavuz Nekadar güzel benim randevu 6 aralıkta daha ne kese görebildik ne kalp duyabildik rabbim bizede nasib etsin inşallah 😌
Sltnbl 5+3 olduk bizde yorgunluk ve uyku dışında iyi gidio mide bulantısı çok yok ara ara gelio doktora gitmedim henüz 7. Haftada gidecem hem kese hemde kalp atışı için inşallahh 🙏
TubaDemirta 6+4 dün ilk defa gittim keseyi gördüm folik asit verdi kalp atışı için on gün sonra gel dedi
FuatTataroglu bende 7+1 im dollenmeye gore kesimiz bebisimiz gozuktu gecen haftada kalbinn atimini gorduk ama daha duyamadk insallah cumartesi gttigimde duyarim bende bebisimin kalp atisini❤
ipekgul 5+6 haftaya kalp atışlarını duymaya gdcem inşallah. Açık kahverengi leke geldi doktor 3 gün yatış verdi kalkmadan yatıyorum mide bulantılarım çok var 😭
FuatTataroglu ipekgul iyice dinlenn kalkmayn hic 👶 mgde bulantilari sanirim bu donemde hepimizde var uc aya dek surebiliyomus😔😔
Burcum ipekgul benim de 5+6 şuan bulantım yok ama çok uyuyorum. Siz de yatın dinlenin bol bol kalmamaya çalışın çok😊
Semraselim FuatTataroglu ben 7+6 haftalığım 6+3 te gittim kalp atışlarını gösterdi doktor ama duyamadık cumartesi tekar gidicez nasipse kalp atışlarını duymaya
FeriDee 7+0 olduk biz. Sürekli acıkıyorum acıktıkca midem bulanıyo. Bilmiyorm neden başım ağrıyo bi ilgisi var mı hamilelikle. Şimdilik iyiyiz. Kalbimizi duyduk bebişimizi gördük çok şükür 😍 😍
ebrucan FeriDee 1 haftadır aynı durumdayım midemi bastırmak için yediklerim kilo aldırıyor şimdiden 2 kilomaldım 😔
FeriDee Ryhann tahminen göre 18 Temmuz diyo ama doktor bişey demedi 😀 yeni 23 yasıma girdim 4 aylık evliyim peki siz
Ryhann FeriDee 19 yaşındayim bende 4 aylık evliyim benmkide 13 temmuz falan galiba doktora 2. kez cumartesiyi günü gdicem 😂