Ayse0707 Kizlar ben 21 haftalik hamileyim ve 2,5-3 kilo arasi oynuyor aldigim kilo.Ama kardesim ilk 3 ayda 12 kilo son 6 ayda da 8 kilo aldi toplamda 20 kilo yani,dogumun ertesi gunu 10 kilosu gitmisti su an yegenim 7 aylik ve eski kilosundan da zayif
Aydan123 Birhemsire_anne vallahi ben 33 haftamdayim kilo falan almadim tam aksi kilo verdim 😒 ama kilo almak isterdim😁 her kes 5aylik hamilemisin diyor karnimda cok kucuk anlamadim bendede bu anormallik var 😂🤔🤨
Birhemsire_anne Aydan123 Ya olablir bünyeye göre değişir yapı oalrak öylesindir olablir yani ben zaten sporcuydm aşırı kilom yok ama kaslıyım o yüzden kilo alablir bi yapım var ama arkadşım benden kısa inanılmaz yemek yer ama asla kilo almıyor öyle yapısal yani
Sahra1234 Birhemsire_anne 22+5 haftalık oldum bende 4 kilo aldım o da sadece 15 gün içinde öyle olunca doktorum çok kızdı çok moralim bozuldu bir anda kaç ayda Alman gereken kiloyu almışsın zaten sonlara doğru su içsen kilo alacaksın dikkat et biraz falan dedi arkadaşlarıma soruyorum hepsi çok güzel bir hamile olmusun sadece göbeğin var diyorlar doktorumun sanırım kilo fobisi var dedim artık 😂🙈Neyse benim için iyi tabi en azından frenler biraz az da olsa dikkat etmeye çalışırım belki 😂🙈 Yiyorum canım ne isterse ama tatlıyı bir iki dilimi geçirmiyorum küçük büyüklüğüne göre ekmek yemiyorum bol su içiyorum pirinç pilavı yemiyorum gecem gündüzüm birbrine girdi korona Ramazan derken ondan dolayı gece yemelere bayılıyorum ama gündğz aşırı iştihaım kapalı oluyor ☺️ Gece 6 da yatıp öğlen Diyeyim 3 de kalkıyorum 😂 sonra yürüyüşe iniyorum biraz pilates squat ayak egzersizi böyle bir rutin yaptım ama sporun en güzel yanı sırt ağrılarım azaldı kiloyu geçtim de 😌 Ama özetle yemeye bayılıyorum şuan sürekli birşeyler yiyesim geliyor o yeme istekleriöi sağlıklı şeylerle yapmaya çalışıyorum sadece o kadar ama yoksa yiyorum kısamıyorum şuan napayım 😌çok zor işimiz çooook ☺️
Birhemsire_anne Sahra1234 Çok iyi ama squat yapma son haftalar yapabliran onun harici yapma çünkü rahim içi kasları gevşetiyor iyi değil doktorlar önermiyor zaten hamilelik pilatesleri yapabilirsin ben yapıyorum o şekil yürüyüş ve bol su çok iyi😇 hamileliğin 2.trimestırında 7 kg ya kadar çok normal çünkü beneğin amniyon sıvısı kendisi plasenta derken zaten 1.5 2 kg falan bebekle birlikte gelej bir kilo var 4 5 kg da anneler icin alınablr zaten hamilelik süresinde 9-20 kg arasını normal kabul ediliyor sıkıntı edilcek birşey yok çok fazla da kasmamak gerek sağlıklo beslenelim kafaya takmayalım inşallah her şey güzeell olacak🥳🥳🥰
Kokosannee Birhemsire_anne bilmiyorum ki valla şuan 22. Haftadayım 5 kilo ile kaldım korkuyorum çok şişicem diye 😂 doğum sonrası direkt spor 💪🏻🥳
Birhemsire_anne Kokosannee Aynen öyle canısı sporla hallederiz🥰 benim çok ödemim var sanırm tansiyondan dolayı aynada asla 10 kg almıs gibi değilim göbegim bile kücük ama ellerim yüzüm şiş o yüzden tartıda fazla cıkıyorum
Kokosannee Birhemsire_anne aynen bende yediklerime daha fazla dikkat ediyorum artık günde en az 3 4 litre malum şişme ödem dönemine girmiş bulunmaktayız 😂 Bi de hemşire olunca bi bilmişlik bi detaycılık ruhum ve vicdanım rahat bırakmıyor 👩🏼⚕️
Birhemsire_anne Naciye-06 evettt kuzu ilk haftalar mide bulantısı cok yasayanlar var iştah kapalı olabliyor zaten ne oluyosa 22 den sonra oluyo🤦🏻♀️ ah o kan ve muktivitamin ilaçlaro yokmu açtı iştahları🤪
Sahra1234 Birhemsire_anne Aaa squatla ilgili bilmiyordum herkes çok iyi yap iyi geliyor falan diyordu ondan dolayı böyle birşey olabilceğini duymamıştım çok teşekkür ederim 🥰🙏🏻Yaa doktorum aşırı takıntılı kiloya ondan sanırım yoksa bence de normal yani ne var bunda diyorum 😌 Zaten kabızlık hemorid sornum var işte onlarda zaten ekstra ama yürüyüş su hareket bol bol ediyorum yatarak geçirmiyorum o yüzden böyle normal diye duyunca çok mutlu oldum yoksa gerçekten baya moralimi bozdu ağlayacaktım az daha 😂🙈🙈🙈Bu güzel bilgileriniz için çok teşekkür ederim 🥰🥰🌸🌸🙏🏻
Aydan123 Birhemsire_anne bilmiyorum yani artik 33cu haftamdayim wiwlik falan hic biwey yok anormal hiss ediyorum kendimi 😂
Tusubasa Birhemsire_anne canim ekmeği kes tatliyi kes kilo alimi yavaşliyor :) 39. Haftamda dogurdum sadece 8 kilo aldim yuruyus filanda yapamadim hep yattim :)
Birhemsire_anne Tusubasa tatlı yemiyorum zaten sevmiyorum daha doğrusu ekmek biraz 🤪 yapı olarak spor hayatımın her evresinde vardı su dönemler virüsten dokayı hep yattım o yüzden vucudum saldı kendni