elif1234 Varol1811 ya ne demek aynen öyle 💪 vericez insallah ben simdiden diyetisyen buldum konustim mes3la 40 ın dolunca baslarız emziren anne diyetine dedi ama 40 ı beklemeyecegim dogar dogmaz dikkat edicem insallah sonrasi onlar dusunsun 😂
elif1234 Varol1811 ya ne demek aynen öyle 💪 vericez insallah ben simdiden diyetisyen buldum konustim mes3la 40 ın dolunca baslarız emziren anne diyetine dedi ama 40 ı beklemeyecegim dogar dogmaz dikkat edicem insallah sonrasi onlar dusunsun 😂
Beklenenmucizem Birhemsire_anne evet cnm m ama göbeğim cıktı yani . Nasıl 2 kilo aldigimi bende şaşırıyorum daha fazla bekliodum bende
KubraSS- Gzdnr2113__ nasıl gidicek bu kilolar hiç bu kiloda olmadım sütyenlerim olmuyor arkası kapanmıyor kilodan artık 😂😂😂
Gzdnr2113__ KubraSS- sırtın genişliyor canım bendede aynı meme yok ama sırtım halterci gibi masallah esimde diyor ki sen 2 cocuk dünyaya getirdin her halinde basımın tacısın😘ne yapsın adam kilo verecegimden o kadar ümitsiz😂😂
cansu28 Birhemsire_anne inan bende nasıl böyle az alıyorlar diye düşünüyorum 🤔 bende hiç mide bulantısı olmadı ondan ilk başlarda hiç zayıflamadım hep aldım 21 haftalık olduk 7 kiloya yakın aldım
Eloni_12 Beklenenmucizem bende 75 ile hamile kaldım verdim geri aldım ama maalesef 20 li haftalar genel olarak çok kilo alınmayan haftalar . Geriye kalan kilomu 27 den sonra almaya başladım ben 🤣 inşallah sen almazsın tabiki
Beklenenmucizem Eloni_12 vala eşim sürekli diyor bebeğe iyi bakmıyorsun filan. Vala bide ekmeği çok tüketirim vala ne bulsam yiyorum ama süt ürünleri ile et yiyemiyorum hiç
Burcuyyy Bende 21 haftalığım 46 kiloyum ilk hamileyken 49 du aksine düşüyorum canımı çok sıkıyor bu durum
canimoglusummm Birhemsire_anne 1 hafta önce sezeryan oldum.69 la hamile kaldım 90 la doğurdum.Eve geldiğimde 86 kiloydum bugün tartıya çıktım 82 ye düşmüşüm.Özel bir şey yapmadımda sadece ekmek yemedim bol su içtim.Hamilelikte yedim ama eksik etmedim bir şeyi.Napim canım çekti hep 😀 Demem o ki takılma gidiyor kilolar ki daha sütüm çok gelmedi gelince zaten istemsizce fazlaca kilo veriyorsun diyorlar 💪🏻
hfg Birhemsire_anne boyun da var maşallah orantılı şuan bence yediklerini abartmadığın sürece çok rahat Doğuma gidersin 😊
Eloni_12 Beklenenmucizem ama sağlıklı değil canım bebisin çok kilo alabilir ekmekten . Bende mayalı ürün çok tükettim bir hafta bebişim 2 hafta önden gitti . Hemen kestim şu an hiç yemiyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum sende et ve sebze bol tüket
Beklenenmucizem Eloni_12 Vala cnm ben hep yiyorum huyum öyle. Bebegim önceden geç dollenmeydu 1 ay önce kontrolde 1 hafta önde gidiyor. 2 gün hiç ekmek yemedim sadece yemek yedim sürekli açtım günde en az 7 8 defa yemek yiyordum . Hep açtım. Ekmeği birakamiom vala yarın kontrol um var bakacam kızıma büyümüş mu diye. Annesi 24 haftalik 2 kilo almışım sadece
Aays ilk 21-23 haftalarda 10 kılo alanlar şeker yüklemesi yaptıracakmısınız gerek var mı ? bir de 21 hafta sonrası kılo alma olayınız durdu mu sankı ben ilk haftalar abarttığım için kılo aldım sanırım. şuan durdu gibi sizin durdu mu acaba :))
Gzdnr2113__ KubraSS- cok pis gaza gelirim dersen ne ala aman boşver diyosan benim gibi 1 kilo bile gitmez canım😂😂😂
hande_k Twetty29 aslında bünye ile ilgili bu durum. Ben hiç mide bulantısı yaşamadım ve haliyle 52 kilo ile hamile kalıp hiç kilo vermedim. 35 haftalık hamileyim ancak 6,5 kilo alabildim. Herkesin bünyesi ve yeme alışkanlıkları ile ilgili aslında.
Zynbgvn Twetty29 bencede öyle bende 69.5 la hamile kaldım 17 haftalığım hala daha bitmiş degil tam yemek yemeye başlamadım 5 kilo verdim . Muhtemelen 20 ye kadar anca toparlarım kendimi ondan sonra almaya başlarım