POYRAZIN_ANNESI35 Kızlar 18*4 üm yarın doktora gidicem detaylı ultrason için. Acaba daha erken mi olur yoksa iyi mi olur. Sizler kaç haftalıkken gittiniZ
Boraaa POYRAZIN_ANNESI35 daha erken en iyi verim 22 ve sonrasında oluyormuş benim doktorum kabul etmemişti 20 haftalıkta 22 de gel demişlerdi çocukta Hersey daha net gelişiyormuş.
Giz4110 POYRAZIN_ANNESI35 canım aynıyız ben de 18+5im geçen gün sordum doktoruma 2 hafta sonra gel şimdi de görünür fakat beyin ve kalp net görünmez tekrar çağırırım dedi. O yüzden bekliyorum 😊 20yi geçtiğim gibi giderim herhalde
AysaRuzgar POYRAZIN_ANNESI35 kendi doktorunuza mı gideceksiniz yoksa perinatoloji uzmanına mı. Çünkü detaylı ultrason 20-24. Haftalar arasında yapılıyor sizinki daha erken.
tugce67-67 POYRAZIN_ANNESI35 canım 22 de gittim şuan çok erken.benim doktorum erken gidersen tekrar gştmek zırunda kalırsın organları 22 de tam gelişiyor demişti
POYRAZIN_ANNESI35 tugce67-67 fiyatı önemli değil ama. Sağlığım açısından beklemem daha iyi canım sizlere sorduğum iyi oldu
Kbra1213 Ben de randevu aldım fakat 21 mayısa verdi o zamanda tam 23 haftalık oluyorum geç olmaz değil mi ?
Susam34 Ayrıca internette de 18-23 arası diyor tüm okuduklarım görümcem doktor ona sordum o da 18-23 arası dedi zira bir sorun çıkarsa 24 sonrası müdahale imkanı çok zor dedi doktorum
a_gzde Ben 21+5 te yaptırdım. Doktorum özellikle 22.haftada gelmemi istedi. Kendi doktorum yaptı detaylı ultrasonu da