Ses23 Kızlar beşik almayı düşüyorum gidip dışarda gezip almak istemiyorum virüs sebebinden dolayı bildiğiniz aldığınız güvendiğiniz siteler hangisi instagramdanda alanlar varsa yazarsa sevinirim 😇
bilaloguzunannesi Ses23 bebekonfordan aldık anne yanı 650 tl ye çok güzel oldu kurulumunu yaptık tavsiye ederim 😊
ezgymy Ses23 ben babycom’dan ahşap beşik aldım, ayrıca ilk 6 ay yanımda kullanmak için de chicco’nun 4 in 1 hug anne yanı beşiğini aldım. Her ikisini de internetten sipariş verdim sorun yaşamadım.
merveakcy09 Ses23 instagram da garajhome diye bi site var canım arkadaşım aldı memnun kaldı bende ordan almayı düşünüyorum. Kurulumu kendin yapıyorsun Bilgin olsun 😇
ZeynepBetul bilaloguzunannesi bende dün sipariş verdim ordan +10tl ye kapıda ödeme oluyor hoşuma gitti en azından ürün geldikten sonra yaparım ödemeyi Heyecanla bekliyorum bende bakalım 😄
Susam34 bilaloguzunannesi nereden Ve ne karara aldınız acaba sorun değilse söylemeniz ? Birde o yatak kısmı aşağı yukarı iniyor mu ve sallanıyor mu çünkü bu haliyle düşme ihtimali yüksek gibi ? Bende yatak odama bu şekilde istiyorum bebek odası takımı haricinde . İlk hamileliğim tecrübem yok
durununannesii bilaloguzunannesi benim sipariş verdiğim modelde bundan sizde vivensten aldınız galiba 😊
Ses23 Ben böyle büyüyen beşik değilde altta iki tane çekmecesi olanlardan istiyorum bu aldıklarınızın içinde yatak dahil mi
ZeynepBetul Ses23 yatağı yorganı cibinliği falan dahil. Ama yatağın kalınlığı nedir kumaş kalitesi nasıldır henüz bilmiyorum.
bilaloguzunannesi Susam34 evet 3 kademeli yatak bölümü sız kurarken ayarlıyorsunuz bizde once en alt yaptık sezaryen olacağım icin simdilik en üst iyi olacak bebekonfordan 650 tl aldık 😊sallanma özelliği var isterseniz durdurma aparatıda var
BuseK Kızlar beşiğin içine ekstra yatak aldınız mı bizim beşiğin içinde sünger yatak var acaba başka yatak almamıza gerek var mı çok kararsız kaldık
bilaloguzunannesi BuseK insAllah doğumdan sonra yatak alacağız çünkü sünger iyi olmaz diye düşünüyorum
bilaloguzunannesi Turkerg evet çok güzel henüz kullanmadık ama yatak kademesi 3 sekil en üst orta ve en alt oluyor sezaryen olacağım için en ustte kurduk ilerleyen zamanda insAllah orta yaparız 😊
bilaloguzunannesi durununannesii bebekonfordan aldık bizde önce ordan baktık e bebekten baktık bebekonfor yazıyordu kendi sitesinden aldık 😊