ozlemcokozlem ![Merhaba oncelikle ismimi vermek istemedim ama gordugum kadariyla onu coook seven insanlar varmis bunu gorunce cok mutlu oldum❤️ ben onun cok yakiniyim belkide en yakini… acimiz gecmedi gecmez icimde cok buyuk bir bosluk var hic kimsenin dolduramayacagi bambaska bir insandi kedilerini her seyden cok severdi (hepsi bana emanet merak etme😊)biliyorum o cok mutlu ruyalarimda goruyorum surekli bizi izliyor hep.. Neyse konuya gelelim Alessia Milla cok iyi tombik oldu surekli yuzu guluyor cok mutlu bir bebek.. Fotografini koymayi becerebilirsem koyucam❤️ @DemetDigesu
Gizemito ozlemcokozlem Hikayesini denk geldiği in okuyup profilini incelemiştim ve çok etkilenip çok da dualar ettim hiç tanımadan arkasından umarım sağlıkla büyütüyordur yavrusunu diye… Sanırım melek olmuş 😌 Allahım kızına sevdiklerine sağlıklı ömürler nasip etsin dilerim her şey güzel olsun bundan sonra …
Merve6475 ozlemcokozlem mükemmel bi anne o çok savastı kendi için degil bebeği icin çok cabaladı simdi melegimizin iyi olmasına çok sevindim fotografını atarsan çok seviniriz 😍😍😍 geçen aklıma gelmisti Demet rabbim mekanını cennet eylesin inşallah 🤲🤲
Tbusraaa ozlemcokozlem O benim görmeden sevdiğim en büyük destekçim oldu bebeğimi kaybettiğimde, bana çok büyük moraller verdi. Hastaneden çıkınca kamera açıp kahvelerimizi içecektik hatta yanına gidecektim ama kısmet olmadı. Her zaman dualarımdadır mekanı cennet olsun inşallah demetimin 🤲🏻 Güzel prensesi sağlıkla huzurla büyüsün 💜
ozlemcokozlem görenler bu yazıyı yayarsa cok mutlu olurum belki zamanında onun için dua edenler,ondan haber bekleyenler ve ona sürekli pozitif şeyler yazanların yüzünü güldürmüş olurum❤️
duygusm ozlemcokozlem Ah evet, Demet 🙏🏻 Çok dua etmiştik o ve kızı için… Yazdığı pek çok şey halen aklımdadır. Allah kızına güzel ömürler versin inşallah 🌸🌸 fotoğrafını da görmek isteriz 💕
duygusm ozlemcokozlem Canım ya maşallah 🧿🥺 Yüzü ömrü boyunca gülsün inşallah, annesi onun için çok direndi, annesi de onun güzel haberlerini alsın 🌸 dualarımız onlarla 🙏🏻
duygusm ozlemcokozlem Canım ya maşallah 🧿🥺 Yüzü ömrü boyunca gülsün inşallah, annesi onun için çok direndi, annesi de onun güzel haberlerini alsın 🌸 dualarımız onlarla 🙏🏻
Gizemito ozlemcokozlem Ben onun güzelliğini yerim maşallah bin kere şansı bahtı açık olsun inşallah 🌸 Eminim annesi uzaklardan görüyordur meleğini 🥰
Deletedmom021 Mom9272 hadi ya anlamdim sanki birisi vefat etmiş ondan bahsediyorlar bebegi varmış herlade allah rahmet eylesin insallah🤲
Wonderanne Deletedmom021 galiba kanserden vefat etmiş hamileyken kansermis yenememis bebek erken doğmuş böyle okudum sanki profilinde