melek_hasan_33 biraz önce hafif bir kan geldi doktorum açmıyor telefonu başına böyle bişey gelen var mi
Ezgi_3434 melek_hasan_33 bence acilde kadın doğum varsa gitmelisin kanamalar iyi görülmez az bile olsa git bebişini gör için rahat etsin burda kimse bilgilendiremez seni en iyisi doktora gözükmen. Ben kahverengi lekeyle gittim 2 haftadır yatıyorum evde
Ayseegull32 Ezgi_3434 bende 14 haftalık hamileyim üç gün önce açık renkli akıntımla beraber çok az kan geldi doktora gittik içerde kanama var mı yok mu kontrol eder için rahat eder gene de kanamam olduğu için iğne ve ilaç verdi bana
elifnr47 Ayseegull32 bende 17 haftalık hamileyim en başından beri kahverengi akıntım vardı progestana başladım sonradan sarıya döndü doktor fitil önerdi ama hiç kullanmadığım için korkup kullanmadım 🤷♀️
melek_hasan_33 geçti şimdi ama doktor da demiş şancı yoksa ve azsa sorun olmaz dedi ama ben sabah gideceğim çok az geldi anlamdm bile ne olduğunu donup donup baktım pecetye gelmedi
elifnr47 Kanamanın miktarına rengine göre yapılıyor kırmızı taze bi kansa evet kesinlikle yapılır benimki kahverengiydi sadece progestan verildi melek_hasan_33
melek_hasan_33 elifnr47 kırmızı taze ama emin de değilim ya o tür bir kanama olduğuna kesik de olabilir o kadar azdı ki anlayamadım bile
elifnr47 melek_hasan_33 peki şey sorucam afedersiniz durup dururken mi geldi kan ilişki sonrası falanmı
elifnr47 Hayır iğnede vermediler sadece vitamin verdiler zaten bulunduğum yerdeki doktorlardan hiç memnun değilim az kalsın ilk aylardan öldürüyordu yanlış teşhis koyup Ayseegull32
elifnr47 melek_hasan_33 ozaman endişelenmeyin önemli bişey yoktur inşallah devam ederse kanamanız hemen acile gidin dikket edin ağır iş yapmamaya çalışın doktora gidincede bzi bilgilendirin bişey yoktur inşallah sizinde bebişinde 🙏🏻🧿