Meralll Prens_annesi12 ben de aynı 38+1 deyim.. alttan bazen bişeyler oluyor korkuyorum 😬😬bi de arada gaz sancısı gibi bir şeyler olup yoklayıp geçiyor
Eylul_ MinnakLiva ayy bi ara bende de vardi.o oksurunce kacyordu gecti Allah tan camasr değiştirmekten bi hâl olmstm😁
Invisible-33 _defnee bendede böyle birden tuvaletimi yapıcam gibi hissediyorum böyle aşağı baskı yapınca sonra birden cız gibi bişey batıyor anlamıyorum bu ne demek bugün sürekli oldu hatta 36 haftalığım bu arada sizde de oluyor muydu
Seyma_Eren Prens_annesi12 benimde aynı şekilde canım 38+3 üm bende. Doğum belirtisi olduğunu sanmıyorum ne zamandır bu şekilde benimki. Hatta sıkışıyor mu acaba diyorum😂
Eylul_ Seyma_Eren bende batma falan hic bisey yok 37+6yiz beklyrz bakalm. Cok agrlastm otrp kalkamyrm siz de mi öylesnz
Prens_annesi12 Seyma_Eren walla bende bilmiyorm bu sefer gttimde sorucam doktoruma. Bide bebek kendini çok kasıyor bi tarafıma topluyor kendini sizde de öyle oluyor mu.
Seyma_Eren Eylul_ ben çok hamileliği bilmedim aslında ama son bir haftadır zorlanmaya başladım artık doğsun istiyorum
Seyma_Eren Prens_annesi12 evet canım oluyor bende de göbeğim bir sağa gidiyor bir sola, hatta benim adet ağrıları gibi ağrılarım da başladı. Doktor normal dedi bunlara artık doğum yaklaşıyor