Anrebasum Prens_annesi12 Yok canim ya agri diyor doktor ona. Sanci veya doguma isaret olursa zaten duramazmisiz🙄 Ben de bir ona güveniyordum fos çıktı 39 dayim 🤭
Meralll Prens_annesi12 ben de aynı 38+1 deyim.. alttan bazen bişeyler oluyor korkuyorum 😬😬bi de arada gaz sancısı gibi bir şeyler olup yoklayıp geçiyor
Seyma_Eren Prens_annesi12 benimde aynı şekilde canım 38+3 üm bende. Doğum belirtisi olduğunu sanmıyorum ne zamandır bu şekilde benimki. Hatta sıkışıyor mu acaba diyorum😂
Eslem13esila [bilinmeyen] sanmıyorum canm benimde öyle hatta korkuyorum doğacak diye ama alakası yok diye düşünüyorum
_defnee [bilinmeyen] Benim de öyle oluyordu canım hatta bir gün birden kalktım tuvaletimi yapamamıştım geliyor sandım 😁😁
Invisible-33 _defnee bendede böyle birden tuvaletimi yapıcam gibi hissediyorum böyle aşağı baskı yapınca sonra birden cız gibi bişey batıyor anlamıyorum bu ne demek bugün sürekli oldu hatta 36 haftalığım bu arada sizde de oluyor muydu
_defnee Prens_annesi12 Ben avm de çığlık atmıştım tuvaltte sıra bekleyenler ay kız doğuruyor falan demişti😁😁 ama Migros’ta doğuyordu asıl😁 orayı atlatmıştık
_defnee [bilinmeyen] Ben avm de çığlık atmıştım tuvaltte sıra bekleyenler ay kız doğuruyor falan demişti😁😁 ama Migros’ta doğuyordu asıl😁 orayı atlatmıştık
_defnee Prens_annesi12 kız kaç tane yazmışım tel kafayı yedi bende gitmiyor diye kaç kez yazmışım😂 neyse kusura bakma lütfen
Anrebasum [bilinmeyen] 39+4 de gidecegim tekrar doktor karar veririz diyor, kilosu da artacak çokta bekletemem diyor 😐