Tugba1213 13+1 kaşık ağrısı baş ağrısı arada kusma oluyor inşallah geçer baş ağrısı hele hiç çekilmiyor
Smeyyesayin Sevgi6161 regl ağrısı gibi oluyor, bıçak saplantısı gibi. Geçen haftalarda daha çok oluyordu ama artık azaldı. Çok dayanamayacağın şekilde olmadığı sürece korkma annesi bebeğin sana tutunmaya çalışıyordur büyüyordur böyle düşün rahatlat kendini 😊
Merverkan Smeyyesayin dün benimde aşırı sağ kasığımda bir ağrı oldu, ama ben aşırı kabızlık çekiyorum gaz problemi yaşıyorum ondan diye düşündüm
Smeyyesayin Merverkan geçmiş olsun canım olabilir tabi bilemiyorum çok fazlası olmadığı sürece normal diye biliyorum ama sizi de yanıltmak istemem en doğrusu doktor görüşü 🤷🏻♀️
ozelecem Merverkan bu tarz ağırlarım vardı benimde doktorum ek olarak magnezyum verdi hem ağrı hemde kabızlık için danış istersen doktoruna kabızlığı ve aşırı ağrıları geçirdi benim
Merverkan Smeyyesayin doktoruma yazdım bi ilaç adı verdi onu kullanınca rahatladım biraz, bir de biraz yürüyüş yaptm.. dediğiniz gibi sık sık olmayan ağrılar için doktorlar çok önemli değil diyorlar önemli olan sık sık olmamasıymış
Sevgi6161 Merverkan siz kaç haftalık hamilesiniz.doktorunuz hangi ilacı önerdi paylaşırsanız sevinirim
Bahartesi Sevgi6161 Migren, yemek yiyememe. Yediklerim kısıtlı meyve yoğurt peynir ekmek çay çorba salatalık. Günlük 3 lt su. Bunun dışında öyle karmaşıklı yemekler asla yiyemiyorum midem almıyor. Kusmaktansa yememeyi tercih ediyorum.
Ahsen-_- Sevgi6161 bende 15.haftadayım canım ara ara kasık ve bel ağrıları. Baş ağrıları hafif mide bulantılarım var. Bugün kontrole gittik iyiyiz şükür 🤲🏼
busra1708 Sevgi6161 ben de 15+3 oldum bel ağrısı en fazla şikayetçi olduğum konu 😣😣 biraz ayakta dursam hemen başlıyor