DilekBodurr ayse1205 bence bu doğru çünkü ben iki üç ay önce bu sıkıntıları yaşadım hatta enfeksiyonlar geçirdim sen hamile kalacaksın dediler ve sonuç kaldım gerçekten hem de beklemediğim bi anda
DilekBodurr ayse1205 bence bu doğru çünkü ben iki üç ay önce bu sıkıntıları yaşadım iki gün geç iki gün erken oldu o aylarda hatta enfeksiyonlar geçirdim sen hamile kalacaksın dediler ve sonuç kaldım gerçekten hem de beklemediğim bi anda
DilekBodurr ayse1205 bence bu doğru çünkü ben iki üç ay önce bu sıkıntıları yaşadım hatta enfeksiyonlar geçirdim sen hamile kalacaksın dediler ve sonuç kaldım gerçekten hem de beklemediğim bi anda
ozgei ayse1205 adetlerim saat gibi düzenli olur, bir kere gecikme yaşadım sonraki ay da gebelik olmuştu 😊 Gebeliğim sonlandi maalesef, simdi tekrar istiyoruz gecen ay 1 gun gecikme oldu umarim bu ay gebelik olur, bat yarın 😊
ayse1205 ozgei inşallah ya vallahi insan artık herşeye hevesleniyo acaba hamilemiyim düşüncesinden çıkamıyo inşallah olur bizimde
ayse1205 ozgei benimde öyleydi yni günü gününe olurdum ama bi kere 13 bi kere 7 gğn geciktim son 4 ayda ablam hamile kalıcaksın dedi de bende sorayım dedim
Meerryy 150_gelartik benim de tam gününde geldi ama normalde 7 gün süren adet 5 günde bitti ki son 2 gün fln akıntı damla şeklinde inşallah vücudumuz hazırlanıyordur
150_gelartik Meerryy gerçekten mi yAa. İlk kez benim 3 gün erken bitti epey şaşırdım. Umarım öyledir canım . Yumurtlaman oldu mu
Meerryy 150_gelartik yok henüz olmadı ovülasyon testi ile takip ediyorum geçen ay 12. Ve 13. günde yumurtlama olmuştu bugün 10.gün bakalım. Folik asit içiyorum ve macun aldık bu ay inşallah hayırlı sağlıklı haberler alırız ♥️
DuhaninAnnesi ayse1205 ben inanıyorum buna çünkü çok düzenliyken bebek düşününce bozuldu once 12 sonra 6 gün gecikme derken en son dongum 49 günü buldu 4 ay düzensiz oldum
bebegimmm16 Bilmiyorum doğrumu ama ben kürtaj olmadan önceki ay adetim gecikmişti böyle sonraki ay hamile kalmıştım kürtajla sonuçlndı ama nasip kısmet herşey
150_gelartik Meerryy ben de adetin 16 17 18 de yumurtlama gördüm . Sanırım bu ay da regl gecikecek yumurtlama geç ve uzun sürdü. Ben de folik asit içıyorum bi de bu donemde süt buharına oturdum ilişkiyi çok çok kolaylaştırdı diyebilirim.
Sevnur5656 ayse1205 Aynısı ben yaşadım canım adetlerimë yaklaşık göğüs uçlarimda ağrı olurdu hep 3 ay sonra hamile kaldığımi öğrendim rabbim hayırlı evlat nasip etsin cnm
Sevnur5656 ayse1205 Aynısı ben yaşadım canım adetlerime yaklaşık göğüs uçlarimda ağrı olurdu hep 3 ay sonra hamile kaldığımi öğrendim rabbim hayırlı evlat nasip etsin cnm
ayse1205 Sevnur5656 benimde bel ağrım olmazdı adet olmadan ama bu adette ve şu an acayip bel ağrım oluyo inşallah bişeler olur inşallah
eeesmaaa ayse1205 evet bu olay dogru. Cocuk denedigimiz her ay hic gecikmeyen adetim her seferinde gecikti 3 5 gun 1 hafta hatta birisinde 10 gun o zaman dedim artik kesin hamileyimdir heralde uzun oldugu icin test yapmıştım negatif cikmisti hep sonra en sonki 6 gun mu ne gecikmişti test yaptim ve hamile oldugumu ogrendim. Tanidigim bir abla 4 ay falan denedik cocuk bundan bahsetmistim yakinda aliriz hamile haberini oyle gecikip gecikip kaliyosun birden demisti dogruymus :)))
eeesmaaa ayse1205 evet bu olay dogru. Cocuk denedigimiz her ay hic gecikmeyen adetim her seferinde gecikti 3 5 gun 1 hafta hatta birisinde 10 gun o zaman dedim artik kesin hamileyimdir heralde uzun oldugu icin test yapmıştım negatif cikmisti hep sonra en sonki 6 gun mu ne gecikmişti test yaptim ve hamile oldugumu ogrendim. Tanidigim bir abla 4 ay falan denedik cocuk bundan bahsetmistim yakinda aliriz hamile haberini oyle gecikip gecikip kaliyosun birden demisti dogruymus :)))